counter

Χριστίνα Σούζη: H μετεωρόλογος σε μια σπάνια φωτογράφιση - Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Χριστίνα Σούζη: H μετεωρόλογος σε μια σπάνια φωτογράφιση - Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της
Χριστίνα Σούζη: H μετεωρόλογος σε μια σπάνια φωτογράφιση - Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Η μετεωρολόγος του Alpha, Χριστίνα Σούζη μίλησε στο περιοδικό YOU,για τον σύζυγο της, για τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά και για την συνεργασία με την αλυσίδα «Φούρνος Μυλωνάς».

Είστε παντρεμένη πολλά χρόνια. Τον άντρα σας πώς τον γνωρίσατε; Τον γνωρίζω από το Πανεπιτήμιο, είναι βιολόγος και έχουμε και δύο κορίτσια. Η μεγάλη μου είναι νηπιαγωγός και έχω ένα εγγόνι. Η μικρή τελείωσε το Πολιτικό της Νομικής και έχει εξειδικευτεί στη μεταναστευτική πολιτική.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Σκέφτεστε να επεκταθείτε και εκτός Ελλάδας; Μέχρι το τέλος του 2016 ανοίγουμε άλλα 3 καταστήματα, εκ των οποίων ένα στην Αθήνα, ένα δεύτερο στη Σαντορίνη και το τρίτο στη Ρόδο, το ιστορικό «Ακταίον».

Σκέφτεστε να επεκταθείτε και εκτός Ελλάδας; Είμαστε ανοικτοί σε νέες συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδας, αν βρεθούν άνθρωποι που θα μοιράζονται το ίδιο όραμα μ’εμάς.

Πότε ξεκίνησε η συνεργασία σας με την αλυσίδα «Φούρνος Μυλωνάς»; Υπήρχε προηγούμενη ενασχόληση με την αρτοποιία; Τι σας παρακίνησε να ασχοληθείτε με το χώρο; Παρότι στο παρελθόν δεν έχω ασχοληθεί με τον κλάδο της αρτοποιίας πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλο και προσοδοφόρο μέλλον. Αυτός, εξάλλου, είναι και ο κύριος μοχλός της σχετικά πρόσφατης ενασχόλησής μου με το χώρο μέσω της συμμετοχής μου στην αλυσίδα «Φούρνος Μυλωνάς» από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR