counter

Χριστίνα Πολίτη: Απαντά στον σύζυγό της για το χωρισμό τους και μιλά για τη νέα σχέση στη ζωή της

Χριστίνα Πολίτη: Απαντά στον σύζυγό της για το χωρισμό τους και μιλά για τη νέα σχέση στη ζωή της
Χριστίνα Πολίτη: Απαντά στον σύζυγό της για το χωρισμό τους και μιλά για τη νέα σχέση στη ζωή της

Σωτήρης Φουρτουλάκης Χριστίνα Πολίτη

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News» και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Δερμιτζάκη η Χριστίνα Πολίτη, απαντώντας στην ανάρτηση του συζύγου της Σωτήρη Φουρτουλάκη στο Facebook για την κρίση στον γάμο τους αλλά και στα όσα γράφονται για ενδεχόμενη σχέση της με τον δημοσιογράφο Φώτη Βαλλάτο.

-Εδώ και αρκετό διάστημα υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω από τον γάμο σου. Εσύ έχεις δηλώσει πως είσαι σε μια φάση «πολιτισμένης διάστασης», ενώ πρόσφατα ο σύντροφος σου έκανε λόγο για χωρισμό. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Δεν νομίζω ότι κατάλαβε την διάσταση που θα έπαιρνε μια ανάρτηση στο Facebook και με την λέξη χωρισμός, προφανώς και εννοούσε διάσταση, μιας και ούτε διαζύγιο έχει βγει ούτε έχει μετακινηθεί από το σπίτι. Προφανώς τον έπρηξαν, διάβασε πολλά από τα λεγόμενα μου και του ήρθε να μιλήσει με τον δικό του τρόπο.

-Για ποιους λόγους πιστεύεις, έκανε αυτή την ανάρτηση στο Facebook, όπου στην ουσία παραδέχεται ότι έχετε χωρίσει;

Για να φύγει κάτι από πάνω του μάλλον, αλλά καλύτερα να έβαζε και το τηλέφωνο του από κάτω, για να μην τραβάω μόνο εγώ αυτό το κουπί. Ειλικρινά δεν φανταζόμουν πόσο ενδιαφέρον θα τραβούσε το όλο θέμα.

-Το τελευταίο διάστημα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχεις έρθει πολύ κοντά με τον δημοσιογράφο Φώτη Βαλλάτο. Η σχέση σας είναι μόνο φιλική ή συμβαίνει κάτι παραπάνω;

Ο Φώτης-τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια-είναι όντως πολύ κοντά μου και ενώ φαινομενικά έχουμε διαφορές, έχουμε και πολλά κοινά. Λειτουργεί σαν «μούσα» μου, ανοίγοντας μου ορίζοντες και βοηθώντας με σε μια δύσκολη περίοδο. Το ίδιο κάνω κι εγώ για εκείνον. Στο Facebook είναι καταχωρημένος στα close friends.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR