counter

Χριστίνα Παππά: "Τιμή μου και καμάρι μου να είμαι με το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη"

Χριστίνα Παππά: "Τιμή μου και καμάρι μου να είμαι με το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη"
Χριστίνα Παππά: "Τιμή μου και καμάρι μου να είμαι με το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη"

Χριστίνα Παππά

Συνέντευξη στο περιοδικό "People" και στην δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε η Χριστίνα Παππά και μεταξύ άλλων μίλησε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε ότι δεν είναι σύντροφός της αλλά θα ήταν τιμή για την ίδια, να είχε έναν σύντροφο σαν τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Παππά, είπε: "Κάναμε μια πλάκα μεταξύ μας, ότι μου κόβει τα τυχερά, σε φιλικό επίπεδο. Με ενόχλησε που χρεώθηκα κάτι που δεν ίσχυε, αλλά μακάρι ένας άνθρωπος με τη γοητεία, την εξυπνάδα και την αύρα του Μιλτιάδη να ήταν ο σύντροφός μου. Τιμή μου και καμάρι μου να ήταν ο σύντροφός μου! Έλα, όμως, που δεν είναι... Αγχώθηκα για τον αντίκτυπο που μπορεί να είχε σε εκείνον. Στενοχωριέμαι που βλέπω να γράφουν ότι έχω απασχολήσει με τις σχέσεις μου. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν έχω κάνει κανένα βαρβάτο ερωτικό σκάνδαλο".

Στην ερώτηση πως και δεν προέκυψε ποτέ σχέση ανάμεσα στην ίδια και στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, η Χριστίνα Παππά, είπε: "Είναι ορισμένοι άνθρωποι που είναι μόνο φίλοι σου, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Και με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο είμαστε φίλοι, αδέλφια! Στους πέντε φίλους που έχω οι τρεις είναι άντρες. Με τον Μιλτιάδη είμαστε φίλοι περίπου δεκαπέντε χρόνια. Και πριν γνωριστούμε, εγώ ανέκαθεν ψήφιζα μπαμπά Βαρβιτσιώτη!"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR