counter

Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά που έχει πάρει στον 8ο μήνα, οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και ο λόγος της μετακόμισης

Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά που έχει πάρει στον 8ο μήνα, οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και ο λόγος της μετακόμισης
Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά που έχει πάρει στον 8ο μήνα, οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και ο λόγος της μετακόμισης

Ζωντανά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησε το πρωί της Κυριακής η Χριστίνα Μπόμπα, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η εγκυμονούσα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της για την προσωρινή μετακόμισή τους σε άλλο σπίτι δίπλα στη «Φάρμα», τα κιλά που έχει πάρει στον 8ο μήνα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Είμαι σε ένα σπίτι μέσα στο δάσος, πάνω στο βουνό. Είμαστε πολύ κοντά στα γυρίσματα, γιατί κι εγώ λόγω της δίδυμης κύησης, πρέπει να είμαι ξεκούραστη και στο σπίτι. Και για να μην είμαι συνέχεια μόνη μου, επειδή ο Σάκης έχει γυρίσματα όλη την ώρα, ήρθα εδώ για να είμαστε κοντά για λίγες ημέρες. Και να ξεφύγω και λίγο, γιατί με την κατάσταση αυτή δεν πάμε και πουθενά. Μου αρέσει πολύ η φύση και η ηρεμία, αλλά μόνιμα στη φύση δεν νομίζω να τα κατάφερνα.

Σήμερα μπήκα στην πρώτη ημέρα του 8ου μήνα, είμαστε προετοιμασμένοι. Ενώ δεν είχα καθόλου άγχος, άρχισα να σκέφτομαι πώς θα είναι με τα δύο μωράκια, πώς θα τα καταφέρω, παίρνω συμβουλές… Η χαρά μας και η ανυπομονησία μας είναι πολύ μεγάλη. Τα δωμάτια τα έχουμε παραγγείλει, αλλά δεν έχουν έρθει να τα σετάρουμε.

Με δυσκόλεψε ο 5ο μήνας, που μπήκα στο νοσοκομείο με κωλικούς. Εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν σχετιζόταν με τα μωρά, αλλά όταν σε πιάνει πόνος και είσαι έγκυος, αμέσως το μυαλό σου πάει μη συμβεί κάτι. Κατά τα άλλα, η εγκυμοσύνη ήταν πολύ ωραία, πολύ βατή και είχα καλή διάθεση. Οι ορμόνες με πιάσανε καλά, χαρούμενα και ζεν. Δεν έχω στείλει πουθενά τον Σάκη για τις λιγούρες μου. Έχω πολλές για γλυκά. Έχω πάρει 12 κιλά και μπορεί να έχω πάρει κι άλλα, εδώ στο βουνό που τρώω.

Μου άρεσε η εμπειρία της τηλεόρασης, ωστόσο τώρα το μυαλό μου είναι τόσο προσηλωμένο στην εγκυμοσύνη, στο να έρθουν τα μωράκια και να πάνε όλα καλά… Έχω μια δική μου επιχείρηση, και η τηλεόραση έχει πάει λίγο πιο πίσω» είπε, μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

Μάλιστα την εμφάνισή του έκανε για λίγο και ο Σάκης Τανιμανίδης που προσέφερε μια μηχανή για κούρεμα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, προκαλώντας τον με χιούμορ να αλλάξει το νέο hair look του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR