counter

Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων των δίδυμων κοριτσιών τους!

Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων των δίδυμων κοριτσιών τους!
Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων των δίδυμων κοριτσιών τους!

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, καθώς είχαν γενέθλια οι κόρες τους και έκλεισαν δύο χρόνια ζωής.

Οι δίδυμες Αριάνα και η Φιλίππα γεννήθηκαν στις 23 Ιουνίου 2021 και από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο, η ζωή των γονιών τους άλλαξε ολοκληρωτικά.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα που αυτό το διάστημα μένουν στην Αντίπαρο, διοργάνωσαν ένα πάρτι γενεθλίων στο νησί για τις μικρές τους πριγκίπισσες. Στο πάρτι έδωσαν το “παρών” φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Πριν από λίγη ώρα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο και φωτογραφίες από τα γενέθλια της Αριάνας και της Φιλίππας.

Δείτε επίσης! Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία με μαγιό και το αποθεωτικό σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για τα γενέθλια των διδύμων

«Εχθές τα κορίτσια μας έγιναν 2 χρόνων και μου φαίνεται απίστευτο! Σα χθες θυμάμαι τα δυο μικρά μωράκια που τώρα είναι κοριτσάκια, που περπατούν και μιλούν ακατάπαυστα.

Να σας βλέπουμε χαμογελαστές είναι η μεγαλύτερή μας ευτυχία! Με τον ανεξάντλητο ενθουσιασμό σας, το πείσμα σας, τα παιχνίδια σας, τη φαντασία σας κάθε μέρα είναι γιορτή για εμάς! Χρόνια πολλά στα πλάσματα που έδωσαν το βαθύτερο νόημα στη ζωή μας! Ας συνεχίσουμε να γελάμε, να μοιραζόμαστε αξέχαστες στιγμές όλοι μαζί, να αγκαλιαζόμαστε και να μας εμπνέετε καθημερινά!», έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @chrismpo

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR