counter

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξωσωματική και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση τω διδύμων

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξωσωματική και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση τω διδύμων
Χριστίνα Μπόμπα: Η εξωσωματική και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση τω διδύμων

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία παραχώρησε στην παρουσιάστρια μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε για το πρώτο ραντεβού μαζί του, αλλά και στις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να μείνει έγκυος και να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της.

Χριστίνα Μπόμπα – Οι γρίφοι στο πρώτο ραντεβού με τον Σάκη Τανιμανίδη

«Δεν ξέρω τι με βρήκε και απαντούσα στους γρίφους στο πρώτο ραντεβού. Αντί να του πω “τι λες”, επειδή όμως όλα αυτά με τα μαθηματικά και τους γρίφους μου αρέσουν πολύ, είπα αυτός είναι δικός μου. Οπότε όλο το ραντεβού ήταν σαν παιχνίδι και τελικά λύσαμε τους γρίφους και περάσαμε το τεστ.

Δείτε επίσης - Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε σε ένα νούμερο μικρότερο τζιν και αποκάλυψε τον τρόπο που τα κατάφερε

Δεν με τρόμαξε καθόλου και δεν άφησε και ο Σάκης να με τρομάξει κάτι τέτοιο. Η σχέση μας ήταν από την αρχή ήρεμη και εύκολη. Μπορεί να είχαμε την απόσταση λόγω των ταξιδιών, αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να προβληματιστώ για την προβολή του, ήταν πολύ προστατευτικός. Εγώ είχα την δική μου υπόσταση, οπότε ήξερα μέχρι που με αφορούσε αυτό, αλλά μετά έγινε και δικός μου τρόπος ζωής γιατί πλέον είμαι και εγώ στα media.

Πέρασα από όλα τα στάδια της ψυχολογίας αυτής, το να σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι, αλλά μετά από αρκετή ψυχανάλυση έχω καταλάβει ότι πρέπει να κάνω αυτό που θέλω. Μου αρέσει να ταξιδεύω και να δημιουργώ υλικό και να το παρουσιάζω στα social media… Μετά από κάποιο διάστημα και μετά που γέννησα, δεν αποφάσισε ποτέ τίποτα μα βάση το τι θα πει ο κόσμος», εξομολογήθηκε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα – Η εγκυμοσύνη και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση των διδύμων

«Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα πάρα πολύ και δεν ερχόταν εύκολα και μίλησα ανοιχτά για αυτό. Ήμουν έτοιμη. Νόμιζα ότι είναι πολύ εύκολο να μείνεις έγκυος και όταν μίλησα για αυτό πήρα τόσα μηνύματα από κόσμο στην ηλικία μου και πιο μεγάλες γυναίκες και πιο μικρές που δυσκολευόντουσαν και δεν τολμούσαν να πουν. Λες και είναι ταμπού στη γενιά μας για ένα ζευγάρι να μην μπορεί να κάνει παιδί. Είναι τόσο συχνό και σύνηθες. Τελικά, ενώ σκεφτόμουν πως είναι κάτι πολύ προσωπικό για να το μοιραστώ, θεώρησα πως είναι κάτι που πρέπει να λέγεται ανοιχτά.

Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν για μένα πάρα πολύ απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία σαν μαμά, μέσα μου – ήταν οι ορμόνες, ήταν ότι ήταν δύο και ο θηλασμός ήταν πολύ απαιτητικός  - ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο. Τώρα είμαι τόσο ωραία. Ευτυχώς κατάφερα για έναν χρόνο και με τη βοήθεια του Σάκη να κάτσω στο σπίτι», συνέχισε η Χριστίνα Μπόμπα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR