counter

Χριστίνα Λαμπίρη: “Η δουλειά άρχισε να μου κάνει κακό, είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου”

Χριστίνα Λαμπίρη: “Η δουλειά άρχισε να μου κάνει κακό, είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου”
Χριστίνα Λαμπίρη: “Η δουλειά άρχισε να μου κάνει κακό, είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Νάνσυ Νικολαΐδου παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια άνοιξε το σπίτι της στη Ραφήνα μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, το γάμο της, την τηλεόραση, αλλά και τη φωτιά στο Μάτι.

Δείτε επίσης - Μαρίσα Βουλγαράκη: Η εξομολόγηση της κόρης της Χριστίνας Λαμπίρη - Ο θυροειδής και τα 35 κιλά που έχασε

Χριστίνα Λαμπίρη – Η κόρη, ο εγγονός και ο σύζυγός της

«Ήμουν ερωτική μετανάστρια στο Λονδίνο, είχαμε προγραμματίσει το γάμο μας αλλά προέκυψε η εγκυμοσύνη. Ήμουν μονή μου σε μια αισχρή οικονομική κατάσταση. Όταν γεννήθηκε η Μαρίσα είχα την απολυτή στήριξη της οικογένειας μου. Με τη Μαρίσα μεγαλώσαμε παρέα σαν αδερφές. Η Μαρίσα είναι η απολυτή ευλογία. Το εγγόνι μου είναι πέντε φορές παιδί μου», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη και συνέχισε για τον σύζυγό της

«Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφτιάξω τη ζωή μου ποτέ. Τον σύζυγό μου τον ερωτεύτηκα παραφορά. Είναι τόσο βαθιά η σχέση που δεν μπορώ να φανταστώ διαφορετικά».

Χριστίνα Λαμπίρη – Η πυρκαγιά στο Μάτι

«Την ημέρα της φωτιάς για καλή μου τύχη ο Θανάσης είναι εδώ. Βλέπω την κάπνα προς εμάς, ανεβαίνω πάνω, βλέπω σπίθες και κατεβαίνω τρέχοντας κάτω και λέω “Θανάση, καιγόμαστε”. Και μου λέει “αμάν αυτή η υπερβολή σου, αμάν”. Με το που είδε την κατάσταση, μου είπε να πάρω το αυτοκίνητο και να φύγω. Του λέω “να κατέβω από τα σκαλιά”. Μου λέει “κανένα σκαλί δεν θα κατέβεις, δεν θα κατέβεις στη θάλασσα, θα πάρεις το αυτοκίνητο και θα φύγεις”. Ήμουν πραγματικά τυχερή, αν κατέβαινα τα σκαλιά, δεν θα προλάβαινα ποτέ να κατέβω», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Χριστίνα Λαμπίρη – Η απουσία από την τηλεόραση  

«Δεν λείπει κάποιος από την τηλεόραση. Αν έλειπε κάποιος από την τηλεόραση θα ήταν. Αυτή τη δουλειά δεν την έκανα ως περαστική, στην πραγματικότητα εγκατέλειψα τη δουλειά μου και μου έχει στοιχίσει. Δεν είναι η παρουσίαση η δουλειά μου. Η δουλειά με έπνιξε και με ξεπέρασε από ένα σημείο. Άρχισε να μου κάνει κακό. Είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου. Ήμουν ένας θυμωμένος άνθρωπος και είχα γίνει δύστροπος και κακός χαρακτήρας, δεν ήμουν εγώ. Εννοείται ότι ένιωσα προδομένη, αλλά είναι μέρος της δουλειάς. Ναι μεν ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου, αλλά όταν έφευγα είχα προσωπική ζωή και ένα παιδί να με περιμένει. Αυτά τα δυο δεν τα πρόδωσα ποτέ», είπε η παρουσιάστρια για τον λόγο που έφυγε από την τηλεόραση.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τη συνέντευξη της Χριστίνας Λαμπίρη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR