counter

Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε στα social media μετά την αποχή, "Μου λείψατε"

Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε στα social media μετά την αποχή, "Μου λείψατε"
Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε στα social media μετά την αποχή, "Μου λείψατε"

Επέστρεψε στα social media το βράδυ της Κυριακής 17/09 η Χριστίνα Μπόμπα μετά την ανακοίνωση που είχε κάνει πως για κάποιο διάστημα θα απέχει.

Η ίδια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή και στη λεζάντα έγραψε: «Πέρασε πάνω από ένας μήνας… και να ‘μαι! Το μυαλό μου ξεκούραστο και έτοιμη για όλα όσα έρχονται! Ποσό σημαντικό να δίνεις χρόνο και αγάπη στον εαυτό σου. Μου λείψατε και γι ’αυτό χαμογελώ!».

Διαβάστε επίσης - Χριστίνα Μπόμπα: Η επανεμφάνιση στο Instagram μετά την ανακοίνωση για αποχή

Χριστίνα Μπόμπα – Η αποχή από τα social media

Θυμίζουμε πως πριν από ενάμιση περίπου μήνα η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια ανάρτηση μέσα από την οποία ανακοίνωσε πως για ένα διάστημα θα απέχει από τα social media, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της και να επαναφέρει τη δημιουργικότητά της.  

«Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας», είχε γράψει στις 7 Αυγούστου η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με την οποία ανακοίνωσε την επιστροφή της στα social media:

 

Photo Credits: Instagram @chrismpo

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR