counter

Χριστίνα Μπόμπα: Η δημόσια απάντηση σε follower που σχολίασε αρνητικά το νυφικό της

Χριστίνα Μπόμπα: Η δημόσια απάντηση σε follower που σχολίασε αρνητικά το νυφικό της
Χριστίνα Μπόμπα: Η δημόσια απάντηση σε follower που σχολίασε αρνητικά το νυφικό της

Ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια στα social media, με το νιόπαντρο ζευγάρι να απαντά σε πολλά από αυτά. Αρκετοί μάλιστα έσπευσαν να σχολιάσουν το νυφικό φόρεμα της Χριστίνας Μπόμπα, το οποίο και σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη.

Ανάμεσα στα δημόσια σχόλια στο Instagram και μια αρνητική κριτική, στην οποία η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να απαντήσει.

Συγκεκριμένα διαδικτυακή της φίλη της έγραψε…

«Τα΄παμε και τα ξανά’ παμε, να ζήσετε μέχρι τα βαθιά γεράματα… αλλά το νυφικό, μάπα. Το πίσω μέρος και το πλάι, έμοιαζε με μαγιό. Δε νομίζω ότι ταίριαζε με θρησκευτικό μυστήριο. Δεν είχες καμία ανάγκη να προβάλεις το γυμνό σου σώμα για να εντυπωσιάσεις. Το χαμόγελό σου και μόνο, αρκούσε. Λες και η Κριθαριώτη σου το έκανε επίτηδες για να σε κάψει. Μην κοιτάς το τι σου λένε οι κόλακες. Δες όλες τις φωτογραφίες ήρεμα και μόνη σου. Σκέψου καθαρά και θα δεις την υπερβολή του γυμνού. Οι άντρες δεν κρατιούνται έτσι».

Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε…

«Φίλη μου, αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι που σχολιάζουν το νυφικό μου, απλά για να σας γλιτώσω από το χρόνο, να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το πάρτι της βραδιάς, ενώ στην εκκλησία φορούσα μακρύ πέπλο που κάλυπτε την πλάτη μου. Απλώς το αναφέρω βέβαια,  μιας και ο σεβασμός μου προς το μυστήριο πηγάζει από την καρδιά μου και όχι από το μακρύ μου πέπλο. Να είστε όλοι καλά».

Σχόλια instagram

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR