counter

Χριστίνα Μουστάκα: Τί λέει για το χωρισμό της από το Χρήστο Χολίδη;

Χριστίνα Μουστάκα: Τί λέει για το χωρισμό της από το Χρήστο Χολίδη;
Χριστίνα Μουστάκα: Τί λέει για το χωρισμό της από το Χρήστο Χολίδη;

Χριστίνα Μουστάκα

Συνέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Χριστίνα Μουστάκα και μεταξύ άλλων μίλησε για το χωρισμό της από το Χρήστο Χολίδη.

Υπήρξαν δηµοσιεύµατα που σε ήθελαν να είχατε χωρίσει µε τον Χρήστο Χολίδη, επειδή αρνήθηκες την πρόταση γάµου του. Χριστίνα: Ξέρουµε όλοι ότι τα περιοδικά έχουν την τάση να µεγεθύνουν πολλές φορές τα πράγµατα και να τα παρουσιάζουν διαφορετικά από ό,τι πραγµατικά είναι. Επειδή το θέµα του χωρισµού µου από τον Χρήστο είναι πολύ προσωπικό, θα ήθελα να παραµείνει έτσι. Αυτό που µπορείς να κρατήσεις είναι ότι ο Χρήστος, εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης, είναι και ένας άνθρωπος µε πολύ καλή ψυχή. Πάντα θα τον σέβοµαι, πάντα θα τον εκτιµώ και θα τον σκέφτοµαι µε πολλή αγάπη. Και όπως έχω πει και στον ίδιο, θα χαίροµαι πολύ να τον βλέπω να προοδεύει και να εξελίσσεται, τόσο στην επαγγελµατική όσο και στην προσωπική του ζωή. Τώρα το τι έγινε ή δεν έγινε, είναι κάτι που ξέρουµε µόνο εµείς οι δύο.

Χριστίνα, άλλη στη θέση σου θα επεδίωκε για την προβολή της, να εκµεταλλευτεί την προσωπική της ζωή. Χριστίνα: Είµαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να εκµεταλλεύεται καταστάσεις. Ό,τι κάνω, το κάνω επειδή το αισθάνοµαι, χωρίς να σκέφτοµαι ότι µπορεί να κερδίσω από αυτό. ∆εν είµαι µαταιόδοξη, ούτε µε ενδιαφέρει να κάνω κάτι για να φανώ. Στην τηλεόραση βρίσκοµαι για βιοποριστικούς λόγους και όχι από µαταιοδοξία. Είναι γεγονός ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού, επικοινώνησαν πολλοί δηµοσιογράφοι µαζί µου για να κάνουµε συνέντευξη και να µιλήσουµε για τον χωρισµό µου. ∆εν το έκανα, ακριβώς γιατί αισθάνοµαι ότι η ζωή µου δεν διαφέρει από µίας άλλης κοπέλας που είχε µία σχέση και χώρισε.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR