counter

Χριστίνα Μαραγκόζη: Το διαζύγιο με τον Βαρδή και ο έρωτας με τον Θάνο Αϊβαλιώτη

Χριστίνα Μαραγκόζη: Το διαζύγιο με τον Βαρδή και ο έρωτας με τον Θάνο Αϊβαλιώτη
Χριστίνα Μαραγκόζη: Το διαζύγιο με τον Βαρδή και ο έρωτας με τον Θάνο Αϊβαλιώτη

Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Το κοινό, την αγαπάει πολύ και από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο ελληνικό διαδίκτυο είναι τα παιδιά της, ο γάμος την με τον Αντώνη Βαρδή αλλά και εκείνος με τον Θάνο Αϊβαλιώτη.

Χριστίνα Μαραγκόζη: Το βιογραφικό της

  • Η Χριστίνα Μαραγκόζη γεννήθηκε 14 Φεβρουαρίου 1958 στο Αγίασμα Καβάλας, ενώ η ηλικία της είναι 65 ετών. 
  • Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Γερμανία και επέστρεψε στην Ελλάδα όταν ήταν 11 ετών.
  • Η αγάπη της για την μουσική και την Τέχνη, εκδηλώθηκε σε μικρή ηλικία και η Χριστίνα Μαραγκόζη ξεκίνησε νωρίς 
  • μαθήματα κιθάρας ενώ τελείωσε και τη δραματική σχολή της Ευγενίας Χατζίκου. Τα υπόλοιπα, ανήκουν στην ιστορία μιας και τα τραγούδια της, τα έχουμε τραγουδήσει κατά καιρούς όλοι!

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Μαραγκόζη: Την ρώτησαν για τα σχόλια της οικογένειας Βαρδή κι εκείνη...

Χριστίνα Μαραγκόζη: Τα τραγούδια και ο δίσκοι

Αρχικά θα ξεχωρίσει με το τραγούδι "Να 'χα την ξύπνια μηχανή", ενώ η Χριστίνα Μαραγκόζη έλαβε μέρος στο διαγωνισμό της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, 1987 με το τραγούδι "Πάψε να μπλέκεις το ροκ με τα μπουζούκια" των Σεκόντου Μπουχάγιερ-Δημήτρη Καπράλου.

Δίσκοι της που γνώρισαν επιτυχία, είναι οι παρακάτω:

  • Σ’ ακολουθώ
  • Τραγουδάμε μαζί (Βαρδής + Μαραγκόζη)
  • Μετά τις δώδεκα
  • Ανάμεσα σε δυο αγάπες
  • Με τρελαίνουνε οι νύχτες με πανσέληνο
  • Στου κόσμου το τέρμα
  • Αγκαλιά γεμάτη αγκάθια
  • Σελίδα ζωής
  • Ό,τι αγάπησα
  • Απροσδόκητος ήλιος

Χριστίνα Μαραγκόζη: Ο γάμος με τον Αντώνη Βαρδή και το διαζύγιο

Σε μια συνεργασία της με την Ελένη Βιτάλη στη νυχτερινή Αθήνα θα γνωρίσει το συνθέτη και μετέπειτα σύζυγό της Αντώνη Βαρδή. «Είχαμε πολλά προβλήματα με τη Χριστίνα Μαραγκόζη και προσπαθούσαμε να τα κρατήσουμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», είχε πει σε συνέντευξη ο Αντώνης Βαρδής. Το ζευγάρι χώρισε το 1995.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη με την κόρη της

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη και η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή δεν έχουν καλές σχέσεις και μάλιστα, δεν επιθυμούσαν την παρουσία της στην κηδεία του. Ωστόσο η Χριστίνα Μαραγκόζη ανέφερε για την απόφασή της να παραστεί:

"Παρόλο που δεν έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, θέλω να πω μονάχα αυτό: μπροστά στην ανθρώπινη απώλεια, πρέπει να παραμερίζονται πάθη, μίση, αντιπαραθέσεις, αντιπαλότητες. Το τελευταίο αντίο σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου δεν θα μπορούσε να μου το στερήσει κανείς". 

Χριστίνα Μαραγκόζη: Ο γάμος με τον Θάνο Αϊβαλιώτη και το διαζύγιο

Η Χριστίνα Μαραγκόζη και ο επιχερηματίας Θάνος Αϊβαλιώτης έχουν μαζί μια κόρη, την Εβίτα, που θα είναι για πάντα ο καρπός του έρωτά τους, αν και το ζευγάρι χώρισε μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου.

Με τον Θάνο Αϊβαλιώτη και την κόρη τους

Σε συνέντευξή της, η Χριστίνα Μαραγκόζη εξομολογήθηκε για τον χωρισμό: "Την πιο δύσκολη φάση της ζωής μου την περνάω τώρα. Γιατί ύστερα από 22 χρόνια χώρισα από τον σύζυγό μου Θάνο και είναι δύσκολο. Και για το παιδί. Αλλά από την άλλη τώρα περνάω και την πιο δημιουργική και αισιόδοξη φάση. Γιατί πιστεύω πως κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο…".

Χριστίνα Μαραγκόζη: Η εμφάνιση που είχε κάνει η κόρη της στην πασαρέλα

Η Εβίτα Αϊβαλιώτη, έκανε το 2019 την παρθενική της εμφάνιση στην πασαρέλα. Η πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα περπάτησε στην επίδειξη μόδας του οίκου Nikos-Takis και μαγνήτισε τα βλέμματα με το μοναδικό της στυλ και τον αέρα μοντέλου. Φυσικά, η μητέρα της, Χριστίνα Μαραγκόζη ήταν στο πλευρό της, όπως πάντα.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη σε συνέντευξή της, έχει πει για την κόρη της:

"Έχει εξελιχθεί σε έναν όμορφο άνθρωπο με ευγένεια και ήθος. Δεν ξέρω τι έχει πάρει από μένα, μάλλον από τον πατέρα της έχει πάρει τα περισσότερα. Από μένα πήρε την αποφασιστικότητα μου. Όέμεινα έγκυος αποφάσισα να τα αφήσω όλα και να μεγαλώσω το παιδί μου. Ήταν μια συνειδητή απόφαση γιατί θέλησα να είμαι δίπλα της στο μεγάλωμα της. Ό,τι έχει να κάνει με τη μητρότητα αποτελεί προτεραιότητα για μένα.
Το πρώτο που της είπα αρκετά νωρίς -και δεν ξέρω καλά καλά αν το καταλάβαινε τότε- ήταν να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και να είναι αυτόνομη." 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε και στο πόζο της μοιάζει η Εβίτα μιας και μαμά και κόρη έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, ειδικά στο πρόσωπο, ενώ έχει κληρονομήσει από την μητέρα της και τον αέρα αυτοπεποίθησης, τον οποίο είδαμε να βγάζει η Χριστίνα Μαραγκόζη στην σκηνή του J2US, στην πρεμιέρα του show.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: 

Η Χριστίνα Μαραγκόζη στο J2US

Η Χριστίνα Μαραγκόζη εμφανίστηκε και εντυπωσίασε στο νέο J2US ως coach του δημοσιογράφου Φοίβου Παπαδάκη. Το ζευγάρι στην πρεμιέρα του μουσικού show του Alpha τραγούδησε το "Κουβέντα στην κουβέντα" που γνωρίσαμε από τη φωνή της Πάολα.

Στη συνέχεια η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε αγαπημένες της επιτυχίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR