counter

Χριστίνα Λαμπίρη: Σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο

Χριστίνα Λαμπίρη: Σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο
Χριστίνα Λαμπίρη: Σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο

Στην πρεμιέρα των εμφανίσεων του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Μίμη Πλέσσα το βράδυ της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την Χριστίνα Λαμπίρη και τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος επέστρεψε στην αθηναϊκή νύχτα έχοντας στο πλευρό του τον μεγάλο συνθέτη που έχει υπογράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του και η Χριστίνα Λαμπίρη θέλησε να απολαύσει με τον σύζυγό της την ξεχωριστή μουσική βραδιά. Η Χριστίνα Λαμπίρη και ο Θανάσης Αδαμόπουλος τον φετινό Δεκέμβριο συμπληρώνουν  4 χρόνια έγγαμου βίου και δείχνουν ότι ο έρωτάς τους καλά κρατεί μιας και δεν χάνουν ευκαιρία να απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές είτε σε βραδινές εξόδους είτε κάνοντας μαζί ταξίδια.

Η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα με παρόμοιο black & white outfit: η Χριστίνα Λαμπίρη με ανδρόγυνο στυλ και ο Θανάσης φορώντας ένα κομψό μαύρο κοστούμι. Οι δύο τους απόλαυσαν το κρασί τους και πόζαραν στο φακό ευδιάθετοι και χαμογελαστοί δείχνοντας ότι απολάμβαναν την βραδιά με την καρδιά τους. Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι πολλές, ξεκλέβουν πάντα χρόνο για να μοιράζονται κοινές στιγμές και να περνούν όμορφα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR