counter

Χριστίνα Κοντοβά & Τζώνη Καλημέρης: Κοινή εμφάνιση λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους

Χριστίνα Κοντοβά & Τζώνη Καλημέρης: Κοινή εμφάνιση λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους
Χριστίνα Κοντοβά & Τζώνη Καλημέρης: Κοινή εμφάνιση λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν πριν από κάποιους μήνες η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης μετά από 5,5 χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις, καθώς τους ενώνει η μικρή Είντα, στην οποία και οι δύο έχουν μεγάλη αδυναμία.  

Δείτε επίσης - Χριστίνα Κοντοβά: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Τζώνη Καλημέρη

Χριστίνα Κοντοβά & Τζώνη Καλημέρης – Η κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης πραγματοποίησαν μια κοινή εμφάνιση. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στην έκθεση της εικαστικού και αδερφής του Τζώνη Καλημέρη, Αννίτας και πόζαραν μαζί στον φωτπογραφικό φακό του FTHIS.GR που ήταν εκεί.

«Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε ένα κύκλο. Για να χρησιμοποιήσω αυτά τα κλισέ που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε τέτοιες καταστάσεις.  Δεν μου αρέσει να συζητάω για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με την Χριστίνα και μια χαρά με την Ada. Σε επίπεδο μπαμπάς - κόρη δεν έχει αλλάξει κάτι. Η Χριστίνα έκανε τρομερές προσπάθειες (για την υιοθεσία), έμεινε πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό που ήθελε και τα κατάφερε. Είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της μόνη της. Χωρίς να έχει μπάρμπα στην Κορώνη, μόνη της τα έκανε όλα και έτσι μόνη της με όση βοήθεια από εμένα ηθική, έκανε και με την Ada», είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν ο Τζώνη Καλημέρης για τις σχέσεις του με την Χριστίνα Κοντοβά.  

Δείτε φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR