counter

Χριστίνα Κοντοβά: To τρυφερό μήνυμα προς την Σίσσυ Χρηστίδου μετά την βάφτιση της κόρης της και η απάντηση της παρουσιάστριας – “ Σου την εμπιστεύομαι..”

  Χριστίνα Κοντοβά: To τρυφερό μήνυμα προς την Σίσσυ Χρηστίδου μετά την βάφτιση της κόρης της και η απάντηση της παρουσιάστριας  – “ Σου την εμπιστεύομαι..”
Χριστίνα Κοντοβά: To τρυφερό μήνυμα προς την Σίσσυ Χρηστίδου μετά την βάφτιση της κόρης της και η απάντηση της παρουσιάστριας – “ Σου την εμπιστεύομαι..”

Αν και χρειάστηκε μία μικρή αναβολή για τη βάπτιση της μικρής Ada, αφού η νονά της νόσησε με κορονοϊό, οι μέρες πέρασαν, η Σίσσυ Χρηστίδου ανάρρωσε και η χαριτωμένη κόρη της Χριστίνας Κοντοβά βαπτίστηκε στο Νυμφαίο της Φλώρινας.

Χριστίνα Κοντοβά - To τρυφερό μήνυμα στην Σίσσυ Χρηστίδου μετά την βάφτιση της κόρης της – Τι έγραφε;

H μικρή ονομάστηκε Έιντα- Άμπιγκεϊλ και οι τρεις τους έλαμπαν από ευτυχία!

Έτσι, η Χριστίνα Κοντοβά μετά από το μυστήριο θέλησε να δημοσιεύσει ένα δημόσιο μήνυμα για την κουμπάρα της, την οποία επέλεξε για νονά της μικρής της πριγκίπισσας.

Δείτε επίσης - Χριστίνα Κοντοβά- Τζώνη Καλημέρης: Βάφτισαν την κόρη τους Ada, με νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου (Φωτογραφίες)

Η τρυφερή μανούλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση για την Σίσσυ Χρηστίδου που εκφράζει το μεγαλείο του ρόλου της νονάς.

«Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθειά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι @sissychristidou με αγάπη!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου της απάντησε σε σχόλιο: «Πάντα δίπλα σου, για να σταθούμε πίσω της, σαν λέαινες απέναντι στον δρόμο της που ανοίγει..».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Kontova (@ckontova)

Σε άλλο Instagram story η Χριστίνα Κοντοβά αναφέρει για την κουμπάρα αλλά και τον ιερέα που βάφτισε την κόρη της: «Πριν βρεθώ με την Εϊντα την είχα υποσχεθέι στην Σίσσυ Χρηστίδου και στο παππά Γιάννη» δείχνοντας μία φωτογραφία από την στιγμή του μυστηρίου.

Πηγή φωτογραφιών Instagram @ckontova & @sissychristidou

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR