counter

Χριστίνα Κολέτσα: Νύχτα τρόμου σε ξενοδοχείο της Αυστραλίας

Χριστίνα Κολέτσα: Νύχτα τρόμου σε ξενοδοχείο της Αυστραλίας
Χριστίνα Κολέτσα: Νύχτα τρόμου σε ξενοδοχείο της Αυστραλίας

Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε ζωντανά από την Αυστραλία στο «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τρίτης και αναφέρθηκε στην τρομακτική εμπειρία που έζησε σε ξενοδοχείο στη Μελβούρνη.

«Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Δεν ήταν ακριβώς νύχτα, ήταν πολύ νωρίς το πρωί, και ξαφνικά άρχισα να ακούω σειρήνες μέσα σε όλο το κτίριο, κόσμο να κατεβαίνει και δεν συνειδητοποιήσαμε ποτέ τι ακριβώς είχε συμβεί. Ήρθαν εδώ δυο οχήματα της πυροσβεστικής, ήρθαν πάνω γύρω στα 7 άτομα, με κάτι σιδερένια εργαλεία, όχι με μάνικες για να ρίξουν νερό. Όλο αυτό κράτησε γύρω στα 30-40 λεπτά και μετά μας είπαν να ανέβουμε πάνω στα δωμάτιά μας.

Ήμουν πολύ τυχερή γιατί το jetlag μου έχει κρατήσει πάρα πολύ καιρό, οπότε ήμουν ξύπνια. Άρχισα να ακούω αυτή τη σειρήνα και νόμιζα ότι κάτι άρχιζε να κάνει το πλυντήριο ή το ψυγείο, δεν κατάλαβα στην αρχή. Μετά κατάλαβα ότι ερχόταν από τον διάδρομο, έτρεχαν όλοι με τα εσώρουχα, με τις φόρμες τους.

Διαβάστε επίσης: Xριστίνα Kολέτσα: “Με φλερτάρουν χυδαία στα social media”

Δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Κατέβηκε ένας υπεύθυνος κάτω που μας είπε να ανέβουμε στα δωμάτιά μας, αλλά δεν ρώτησα τι είχε γίνει. Ήταν όλος ο κόσμος ανάστατος, ήμασταν πολλοί άνθρωποι αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω τι έγινε εφόσον ήμασταν καλά.

Εγώ τρέμω τους σεισμούς και φοβήθηκα μην έχει γίνει κανένας σεισμός και κάτι δεν κατάλαβα. Στην Μελβούρνη θα κάτσω μέχρι μέσα Ιουνίου, περνάω πάρα πολύ ωραία, νιώθω σαν να έχω μία δεύτερη οικογένεια. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται, νιώθεις σαν να είσαι στην Ελλάδα. Είναι απίστευτο» είπε η Χριστίνα Κολέτσα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR