counter

Χριστίνα Κεφαλά - Σάκης Κατσούλης: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους πριν μπουν στο Survivor

Χαμός επικράτησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, όταν στη Μπλε ομάδα μπήκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε φυσικά έξαλλη, καθώς είδε τον πρώην σύντροφό της, με τη νυν κοπέλα του, όπως νόμιζε.

«Έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δύο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο. Ήρθαν νέοι παίκτες και βλέπω τον Σάκη; Πριν πέντε μήνες χωρίσαμε και έσκασε με την γκόμενά του. Αυτή είναι η νυν του. Ξερνάω δεν μπορώ ρε παιδιά. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει. Δεν θέλω να με ρίξει αυτό το πράγμα. Ο άλλος τι καραγκιόζης είναι; Ξέρει ότι η πρώην του είναι εδώ και έρχεται με τη νυν του; Δεν χωρίσαμε με τις καλύτερες προδιαγραφές, προχωρήσαμε τις ζωές μας», σχολίασε έξαλλη η Μαριαλένα.

Όπως εξήγησε ωστόσο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Πρωινό τη Δευτέρα, ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ζευγάρι, κάτι που η Μαριαλένα δε γνώριζε.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Η Χριστίνα δεν είναι η νυν του Σάκη. Δεν είναι νυν. Είχαν ένα φλερτ για έναν μήνα περίπου. Η Χριστίνα είναι φίλη μου. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είχαν φλερτ για έναν μήνα, ενάμιση. Μέχρι εκεί. Δεν προχώρησε, δε βγήκε σε σχέση, τέλος. Απλά ήταν μετά τη Μαριαλένα. Με τη Μαριαλένα χώρισαν άσχημα. Δεν ξέρει περαιτέρω πράγματα. Οπότε ξέρει τη Χριστίνα σαν νυν. Δεν είχαν καθόλου σχέση. Το ξέρω γιατί η Χριστίνα είναι φίλη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR