counter

Χριστίνα Κεφαλά: Η πρώτη ανάρτηση και το μακροσκελές μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Χριστίνα Κεφαλά: Η πρώτη ανάρτηση και το μακροσκελές μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Survivor
Χριστίνα Κεφαλά: Η πρώτη ανάρτηση και το μακροσκελές μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε το μεσημέρι της Τρίτης η Χριστίνα Κεφαλά. Η 28χρονη στο μακροσκελές μήνυμα της τονίζει, μεταξύ άλλων, πως δεν προσποιήθηκε ποτέ μπροστά στις κάμερες, ενώ παράλληλα ευχαριστεί όλους όσους τη στήριξαν και τη στηρίζουν.

«Δεν το βλέπω μόνο εμπειρία, το ένιωσα μάθημα ζωής. Είδα τον εαυτό μου να αντέχει κάθε δυσκολία και να μη τα παρατάει. Τελικά είμαστε γεννημένοι για να αντέχουμε τα πάντα, αλλά και να ζούμε με τα λίγα. Δεν χρειάζεται πολλά ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος, μόνο την υγεία του και την οικογένεια του. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλη τη στήριξη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως αισθάνομαι μετά από όλα όσα βίωσα την πρώτη στιγμή που πήρα το κινητό στα χέρια μου. Αυτή η αγάπη και η στήριξη του κόσμου και της οικογένειας μου που εισέπραξα με κάνουν διπλά ευγνώμων. Κοιτάω τον ουρανό και ευχαριστώ το θεό για ότι έχω αυτή τη στιγμή.

Θα ανταποδώσω σε όλο τον κόσμο ότι μπορώ και περνάει από τα χέρια μου. Θέλω να ξέρετε ότι όπως μπήκα σε αυτό το παιχνίδι, έτσι βγήκα. Δεν προσποιήθηκα μπροστά στις κάμερες, ούτε έπαιξα ρόλους για να φανώ και να εκμεταλλευτώ γεγονότα και καταστάσεις για να γίνω κάποια. Δυο υποσχέσεις είχα δώσει στον εαυτό μου μπαίνοντας στο παιχνίδι. Η πρώτη να μη τα παρατήσω στα δύσκολα και να αποδείξω στον εαυτό μου και στους δικούς μου ανθρώπους ότι είμαι δυνατή και να είναι περήφανοι για μένα όπως και είναι. Και η δεύτερη να παραμείνω ο εαυτός μου και τα φώτα μιας κάμερας και μιας τηλεόρασης να μη φθείρουν την προσωπικότητα μου. Και τα πέτυχα και τα δυο» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR