counter

Χριστίνα Κανελλοπούλου: Η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη μιλάει για την απόρριψή της στο GNTM

Καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Χριστίνα Κανελλοπούλου, η οποία πήρε μέρος στο GNTM, αλλά δεν πέρασε στο σπίτι, αφού κόπηκε στο ID Catwalk.

Το μοντέλο και σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη μίλησε για την συμμετοχή της αλλά και για την απόρριψή της από το ριάλιτι μοντέλων. 

“Καθ’ όλη τη διάρκεια της πασαρέλας ένιωσα καλά και είχα αυτοπεποίθηση, γιατί ήξερα ότι πήγα καλά και μπόρεσα να ακούσω κάποια σχόλια των κριτών και καθησυχάστηκα, λέω πέρασα.  Δεν σου αιτιολογούν το λόγο που κόβεσαι. Σε μερικά παιδιά το κάνανε, σε εμένα όχι. Αντιλαμβάνομαι ότι έπρεπε να διαλέξουν 20 άτομα. Προσωπικά νιώθω ότι αδικήθηκα σε όλη τη διαδικασία. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να δείξω κάτι στην επόμενη φωτογράφιση, αλλά εντάξει. Από την αρχή της διαδικασίας μέχρι το τέλος, θεωρώ ότι η συμπεριφορά μου δεν θα τους έκανε, γιατί είμαι πολύ προσγειωμένη, δεν θα κάνω εύκολα ίντριγκες, οπότε πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο αυτό.

Ο Κώστας ήταν υπέρ στο να πάω, ήθελε πολύ. Μου είχε πει να είμαι ο εαυτός μου. Δεν απογοητευτήκαμε καθόλου. Μου είπε ότι αξίζω, γιατί ξέρει τον εαυτό μου, τον χαρακτήρα μου, τις προσπάθειες που έχω κάνει στο χώρο της μόδας. Ότι δεν πέρασα στο GNTM, δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω κάτι άλλο.” , είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κανελλοπούλου.  

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Χριστίνα Κανελλοπούλου για τη συμμετοχή της στο GNTM.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR