counter

Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: "O αστυνομικός με τράβηξε από το στήθος για να με πονέσει"

Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: "O αστυνομικός με τράβηξε από το στήθος για να με πονέσει"
Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: "O αστυνομικός με τράβηξε από το στήθος για να με πονέσει"

Αναβλήθηκε για τις 15 Μαρτίου του 2024 η δίκη της Λίλιαν Αρχοντή και της κόρης της Χριστίνας Ιουστίνας Αρχοντή, οι οποίες κατάγγειλαν πως δέχθηκαν κακοποίηση και βία από αστυνομικούς .

Το πρωί της Τετάρτης η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και περιέγραψε όσα βίωσε μαζί με τη μητέρα της.

Δείτε επίσης - Λίλιαν Αρχοντή: "Κακοποιηθήκαμε ψυχικά, σωματικά και σεξουαλικά"

Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή  - Όσα είπε για αυτά που έζησε μαζί με την μητέρα της

Συμβουλευόμαστε τους δικηγόρους μας και θέλω να διευκρινίσω ότι δεν υπάρχει καμία προκατάληψη απέναντι στους αστυνομικούς. Μάλιστα, ο θείος μου είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στην Αστυνομία.

"Ενώ δίνω τα στοιχεία μου στον αστυνομικό που μου τα ζήτησε, με αρπάζει από τον καρπό, με ρίχνει μπρούμυτα στο έδαφος, σπάνε τα γυαλιά μου και, επειδή έχω 7μιση βαθμούς μυωπία, από εκείνο το σημείο και μετά ήμουν χαμένη, δεν έβλεπα τίποτα. Ο ίδιος άνθρωπος που με έριξε κάτω, πατούσε με το πόδι του επάνω στην πλάτη μου, δε μπορούσα να αναπνεύσω και φώναζα “Μανούλα, πνίγομα”. Μου πέρασε τις χειροπέδες, με οδήγησε στο περιπολικό κι εγώ τους παρακαλούσα να μου δώσουν τα γυαλιά μου – δεν ήξερα ότι έχουν σπάσει – για να μπορέσω να δω, δεν έβλεπα τίποτα.

Πονούσα πάρα πολύ και εκείνη τη στιγμή και χωρίς να καταλάβω το, γιατί μου γραπώνει το στήθος και μου το τραβάει. Δεν ήταν ότι με ακούμπησε κατά λάθος, ήταν σκόπιμο για να με πονέσει. Εγώ φώναξα από τον πόνο. Την ίδια στιγμή ο άλλος αστυνομικός συλλάμβανε τη μητέρα μου. Και μετά από όλο αυτό, μου έριξε ένα πολύ δυνατό χαστούκι στο μάγουλο", ανέφερε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR