counter

Χριστίνα Βραχάλη: Μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη!

Χριστίνα Βραχάλη: Μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη!
Χριστίνα Βραχάλη: Μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη!

Στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Χριστίνα Βραχάλη ανακοίνωσε το τέλος στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Η αθλητικογράφος, μάλιστα, είχε μιλήσει στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" για την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, λέγοντας: "Δεν θα πω ότι ήταν εύκολη η απόφαση μου να φύγω από τον ΣΚΑΪ, γιατί ο ΣΚΑΪ είναι το σπίτι μου. Ήμουν 14 χρόνια εκεί. Από πολύ μικρή. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Αλλά είμαι της άποψης ότι αν καταλαβαίνεις ότι ένας κύκλος κλείνει, πρέπει να έχεις τη δύναμη να φεύγεις. Το μόνο που μου έχει λείψει είναι τα παιδιά που ήμουν εκεί...​".

Κι ενώ μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστό ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, στα δημοσιογραφικά γραφείο έφτασε μια λιτή ανακοίνωση με την οποία το κανάλι Epsilon την καλωσόριζε στο δυναμικό του.

Διαβάστε την αναλυτικά:

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την καταξιωμένη αθλητική συντάκτρια και παρουσιάστρια Χριστίνα Βραχάλη, την οποία καλωσορίζει στην οικογένεια του. 

Κανείς, ωστόσο, δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τι θα κάνει η Χριστίνα Βραχάλη στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι.

Αναμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR