counter

Χριστίνα Βραχάλη: Η έκπληξη των φίλων της πριν γεννήσει - Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Χριστίνα Βραχάλη: Η έκπληξη των φίλων της πριν γεννήσει - Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα
Χριστίνα Βραχάλη: Η έκπληξη των φίλων της πριν γεννήσει - Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της βιώνει η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Να σημειώσουμε, πως το φύλο του μωρού που περιμένει η Χριστίνα Βραχάλη είναι κοριτσάκι.

Η αθλητικογράφος υποδέχτηκε με συγκίνηση και χαρά την είδηση της εγκυμοσύνης της και παρόλο που η ίδια και ο πατέρας του παιδιού της έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αποδέχτηκε χωρίς σκέψη να ζήσει το θαύμα της μητρότητας.

Δείτε επίσης! Χριστίνα Βραχάλη: Παρουσίασε το τελευταίο της αθλητικό δελτίο λίγο πριν γεννήσει! Το μήνυμά της στο Instagram

Η έκπληξη που δέχτηκε η Χριστίνα Βραχάλη

Πριν από λίγες ώρες, η Χριστίνα Βραχάλη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους την έκπληξη που δέχτηκε από τους φίλους της για τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τα αγαπημένα της πρόσωπα και το πάρτι που έκαναν, ενώ σε μια από τις εικόνες είδαμε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

«Είναι στιγμές που νιώθω -και ΕΙΜΑΙ- ο πιο "πλούσιος" άνθρωπος στον κόσμο. Οι φίλοι μου. Ό,τι πιο σημαντικό έχω. Η οικογένειά μου. Η αιτία που είμαι αυτός ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

(Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια έχασα τον chili. Κάνατε αυτή την ημέρα για μένα πιο φωτεινή)», έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Βραχάλη.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @christina_vrachali

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR