counter

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε 2 μήνες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε 2 μήνες
Χριστιάνα Αριστοτέλους: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε 2 μήνες

Την αποκάλυψη πως διαγνώστηκε για δεύτερη φορά θετική στον κορονοϊό, δύο μήνες μετά την πρώτη νόσησή της, έκανε η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, μέσω instastory, όπου ανέβασε φωτογραφία της φορώντας μάσκα, έγραψε: «Κορονοϊός γύρος δεύτερος. Για δεύτερη φορά θετική μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και όσοι το περνάμε, να το περνάμε ήπια. Θα τα πούμε ξανά τηλεοπτικά σε λίγες μέρες Θεού θέλοντος…!».

Μιλώντας στα μέσα Δεκεμβρίου στο Happy Day, για την πρώτη περιπέτειά της με τον κορονοϊό, η Χριστιάνα Αριστοτέλους είχε εξομολογηθεί: «Το μεγαλύτερο θέμα που είχα ήταν η αγωνία που πέρασα όταν έμαθα ότι κόλλησα όλη την οικογένεια. Όταν βγήκα εγώ θετική τη Δευτέρα 6 του μήνα έπαθα το αρχικό σοκ και μετά ήμουν ψύχραιμη. Μετά από δυο μέρες καραντίνας μόνη μου στο σπίτι θεωρώντας ότι την είχαμε γλιτώσει και δεν κόλλησα και τον άντρα μου. Τα συμπτώματά μου ξεκίνησαν απόγευμα Κυριακής που είχα πάει στο γήπεδο με την μικρούλα μας για να τον δούμε από κοντά. Εκείνο το απόγευμα είχα τον πρώτο βήχα, λίγα δέκατα. Θεώρησα όμως ότι έφταιγε που ήμουν στη βροχή λίγες ώρες πριν. Σε καμία περίπτωση δε μου πέρασε απ ΄το μυαλό ότι είναι κορονοϊός. Ήμουν τόσο πολύ προσεκτική. Την Κυριακή το βράδυ κοιμήθηκα σε άλλο δωμάτιο, είχα αφήσει τα παιδιά στη μητέρα μου. Τη γλιτώσαμε φθηνά γιατί έξι του μήνα είχαμε το εορταστικό στον Alpha Κύπρου με Πέτρο Ιακωβίδη, 40 καλεσμένους που είχαν φτάσει όλοι στην Κύπρο. Την Κυριακή βγήκα αρνητική σε ένα pcr παρότι είχα τα πρώτα συμπτώματα. Δευτέρα πρωί είπα θα πάω να κάνω ακόμα ένα γιατί σκεφτόμουν ότι θα έρθω σε επαφή με 40 ανθρώπους. Είχα πολύ μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Πήγα και έκανα pcr, βγήκε θετικό. Εκεί έπαθα το μεγάλο σοκ. Μου έχει αφήσει έναν βήχα. Και μια ελαφριά λοίμωξη που θα ξεπεραστεί με την αγωγή που μου έχει δώσει ο γιατρός μου. Είναι μεγάλη η διασπορά. Η προσωπική ευθύνη του καθενός από εμάς έχει τεράστια σημασία. Πρέπει εκτός από εμάς, να προσέχουμε και τους άλλους. Κάνουμε pcr κάθε δυο μέρες. Μόνο το μωρό δεν κόλλησε».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR