counter

Χριστίνα Αλεξανιάν: “Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καταπληκτική”

Χριστίνα Αλεξανιάν: “Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καταπληκτική”
Χριστίνα Αλεξανιάν: “Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καταπληκτική”

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ σχολίασε και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Εγώ έχω δουλέψει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στην τηλεόραση και με έχει σκηνοθετήσει στο Θέατρο μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου γιατί την έπιασαν να την σκοτώσουν που είπε ότι συνεργάστηκε καλά, συνεργαστήκαμε καλά μαζί του. Όταν πέσαν όλοι να την φάνε έλεγε την εμπειρία της. Η συνεργασία μου αν με ρωτάς ήταν καταπληκτική αν με ρωτάς έχω περάσει πάρα πολύ καλά.

Η κατάχρηση εξουσίας είναι λάθος, ξαφνιάστηκα όταν τα έμαθα όλα αυτά γιατί εγώ πάντα κρίνω από την προσωπική εμπειρία που έχω με τους ανθρώπους. Η δική μου η εμπειρία η προσωπική ήταν πάρα πολύ καλή. Είχαμε μια άψογη επαγγελματική συνεργασία, εγώ δεν κάνω βέβαια και κολλητές παρέες είμαι πολύ μετρημένη στην δουλειά. Αν είχε γίνει κάτι και να παρίσταμαι μπροστά θα είχα πάρει θέση γιατί είναι ο χαρακτήρας μου αυτός, ότι πρέπει να πάρω την θέση του αδύναμου. Δεν είχα ακούσει όλα αυτά που ακούγονται έξω, εμένα μου είχαν τύχει δύο περιστατικά που τα καθάρισα με συνοπτικές διαδικασίες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη της Χριστίνας Αλεξανιάν.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR