counter

Xρήστος Ζώτος: “Θα ήθελα να έρθω πιο κοντά με την Βίκυ Κάβουρα”

Xρήστος Ζώτος: “Θα ήθελα να έρθω πιο κοντά με την Βίκυ Κάβουρα”
Xρήστος Ζώτος: “Θα ήθελα να έρθω πιο κοντά με την Βίκυ Κάβουρα”

Στην εκπομπή, «Έλα, χαμογέλα» και την Μαίρη Αργυριάδου άνοιξε το σπίτι του ο Χρήστος Ζώτος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ΄μίλησε για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο J2US λέγοντας πως η παρουσιάστρια είναι πολύ καλή μαθήτρια και προσέχει την κάθε λεπτομέρεια.

 «Έχουν βγει πολύ ωραίες οι εμφανίσεις μας με την Κωνταντίνα Σπυροπούλου. Η συνεργασία μας είναι άρτια. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ. Η Κωνσταντίνα είναι καλή μαθήτρια, πολύ επίμονη και τα υπεραναλύει όλα. Αυτό μου αρέσει πολύ στην Κωνσταντίνα. Προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια, προσπαθεί να την εντάξει μέσα στο κομμάτι. Δεν έχει την εμπειρία, όμως, και την ώρα του live χάνουμε πάντα λίγο. Στις πρόβες όμως είναι φανταστική…» .

Στη συνέχεια όμως, ο Χρήστος Ζώτος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως εδώ και λίγους μήνες είναι ελεύθερος.

«Δεν υπάρχει σχέση. Είμαι ελεύθερος τους τελευταίους μήνες. Είχα σχέση και χώρισα. Δεν χώρισα για το J2US…». Όσο για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει σύντομα την δική του οικογένεια απάντησε: «Γενικά είμαι σχεσάκιας. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά όχι τώρα!» ενώ στη συνέχεια ανέφερε, «Μου αρέσει πολύ όταν συζητάω με τη Βίκυ Κάβουρα. Θα ήθελα να έρθω πιο κοντά μαζί της… Δεν ξέρω αν τα έχει με τον Γιώργο Λιβάνη, όπως λένε. Σόρρυ, δεν ήθελα να ενοχλήσω ή να μπω ανάμεσα…»

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη του Χρήστου Ζώτου στο βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR