counter

Χρήστος Χολίδης: "Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του εξαιτίας του κορονοϊού"

Χρήστος Χολίδης: "Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του εξαιτίας του κορονοϊού"
Χρήστος Χολίδης: "Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του εξαιτίας του κορονοϊού"

Καλεσμένος στο πλατό του Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Χρήστος Χολίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Ιωάννα Μαλέσκου για την περίοδο της πανδημίας, αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αποκόμισε ο πατέρας του.  

«Ο πατέρας μου τώρα είναι καλά. Πήγαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορονοϊό και δεν πήγαινε στον γιατρό. Και έχασε τα νεφρά του. Ευχαριστώ τον γιατρό μου μέσα από τη ψυχή μου. Ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε. Δόξα τω Θεώ τώρα είναι καλά, κάνει αιμοκάθαρση. Είναι στο χωριό και ξεκουράζεται. Μη σας τύχει ποτέ. Το πιο δύσκολο είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα. Ο πρώτος ήμουν εγώ. Και έπρεπε μετά να πω στον άλλον ότι η ζωή του αλλάζει» είπε αρχικά ο Χρήστος Χολίδης.

Διαβάστε επίσης: Xρήστος Xολίδης: “Εδώ μέχρι και ο Ράμμος έγινε παρουσιαστής, δε θα γινόμουν εγώ;”

Η περιπέτεια του με τον κορονοϊό

Κατόπιν ο τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο της πανδημίας, με τον ίδιο να εξομολογείται: «Αυτό που πέρασα στην πανδημία ήταν απαράδεκτο. Ήμουν ψυχολογικά χάλια. Ήθελα να βγω στον δρόμο και να τρέχω. Πέρασα και κορονοϊό. Έκανα εμβόλιο και τη δεύτερη μέρα ήθελα να πάω γυμναστήριο, ήμουν γυμναστήριο. Η κλεισούρα και όλο αυτό. Δε χρειαζόταν να κλειστώ για να τα βρω με τον εαυτό μου».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR