counter

Χρήστος Τριπόδης: Πέθανε από κορονοϊό ο θείος του - "Ήταν 50 μέρες στην εντατική"

Χρήστος Τριπόδης: Πέθανε από κορονοϊό ο θείος του - "Ήταν 50 μέρες στην εντατική"
Χρήστος Τριπόδης: Πέθανε από κορονοϊό ο θείος του - "Ήταν 50 μέρες στην εντατική"

Στην εκπομπή «Love it» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μπαρτζώκα παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Τριπόδης. Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά «Το Κόκκινο Δωμάτιο» μίλησε μεταξύ άλλων, για τα επαγγελματικά του, αλλά και την απόφαση κάποιων ηθοποιών να πάνε σε ριάλιτι. Παράλληλα εξομολογήθηκε πως έχασε τον θείο του από κορονοϊό, έπειτα από νοσηλεία 50 ημερών στην εντατική.

«Βρίσκομαι σε μια θολότητα των πραγμάτων για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, όπως όλος ο κόσμος. Προσέχω πολύ με τον κορονοϊό, γιατί έχασα έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο. Δεν είμαι σε αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει. Ο,τι εμβόλια βγουν θα τα κάνω. Ο θείος μου, ο αδερφός του πατέρα μου πέθανε από κορονοϊό μετά από 50 μέρες στην εντατική. Δεν είχε τίποτα, ήταν υγιέστατος», είπε αρχικά ο Χρήστος Τριπόδης.

Κατόπιν ο ηθοποιός ανέφερε: «Θυμάμαι έναν θεατή στην Κρήτη που μου είπε “στην τηλεόραση είσαι κοντός, χοντρός και νέος, ενώ από κοντά είσαι ψηλός, γέρος και αδύνατος”. Για να κάνω κάτι πλέον στην τηλεόραση, ή θα πρέπει να είναι πολύ φίλος μου αυτός που το κάνει ή να μου αρέσει πάρα πολύ.

Έχω βρεθεί σε θέση να χάσω τον εαυτό μου, έχω κλωτσήσει καρέκλες, έχω φύγει από δουλειά. Μας δυσκολεύει πολύ αυτή η κατάσταση που πρέπει να τσεκάρουμε τον κόσμο στα θέατρα. Επιλογή του καθενός είναι να λάβει μέρος σε ριάλιτι».

Δείτε όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR