counter

Χρήστος Σπανός: "Με τη σύζυγό μου είπαμε πάμε να κάνουμε παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί"

Χρήστος Σπανός: "Με τη σύζυγό μου είπαμε πάμε να κάνουμε παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί"
Χρήστος Σπανός: "Με τη σύζυγό μου είπαμε πάμε να κάνουμε παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί"

Ο Χρήστος Σπανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», με την Αθηναΐδα Νέγκα στο Action 24.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του αλλά και στον θεσμό του γάμου που είναι όπως είπε κατά και παντρεύτηκε για να μπορέσει να είναι μέσα στον τοκετό.

«Με την κόρη μου μας περνάνε για ζευγάρι. Πολλές φορές θεωρούν ότι είναι η κοπέλα μου. Η Μαρίνα έχει σπουδάσει και ηθοποιός αλλά ακολούθησε τον δρόμο του τραγουδιού. Είμαι πολύ φροντιστικός και τον ρόλο του μπαμπά τον έχω σε πολλούς ανθρώπους, ή του μεγάλου αδελφού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπανός.

Δείτε επίσης - Χρήστος Σπανός: Παραχώρησε την πρώτη του δημόσια συνέντευξη με την 20χρονη κόρη του, Μαρίνα

 «Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Δεν θα παντρευόμασταν, τελευταία στιγμή έγινε. Κάναμε τον πολιτικό γάμο για να μπω στον τοκετό. Παντρεμένοι είμαστε 22 χρόνια αλλά σε σχέση λίγο παραπάνω. Ξεκινήσαμε με την σκέψη ότι πάμε να κάνουμε ένα παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί. Μυστικά δεν υπάρχουν! Αλλά πέραν από το να ποθείς έναν άνθρωπο, πρέπει να τον θαυμάζεις κιόλας. Τη μόνη προσπάθεια που κάναμε ειδικά τα πρώτα χρόνια ήταν το πώς θα μοιραστούμε τον χρόνο μας. Δεν υπήρχε αυτό το ότι “είμαστε μια οικογένεια”. Όταν ερωτεύτηκα είπα “με εσένα θα κάνω παιδί”. Με τις δουλειές που κάνουμε δεν υπάρχει χρόνος. Εάν ερχόταν δεύτερο παιδί θα χαλούσε όλο αυτό», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Χρήστος Σπανός τόνισε: «Όταν θέλω κάτι δεν κολώνω. Κότα μπορεί να είμαι σε άλλα πράγματα! Αν θέλω κάτι θα το κάνω ειδικά όταν έχει μέσα συναίσθημα. Δεν μου αρέσει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που δεν λένε την αλήθεια. Οι “κότες” σίγουρα κερδίζουν κάπου! Εμένα με κάνει ευτυχισμένο να είμαι με ανθρώπους που γουστάρω. Είμαι κοινωνικό άτομο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR