counter

Χρήστος Σαντικάι: “Πούλησε το αλβανάκι που έψελνε κάλαντα και ύμνους”

Χρήστος Σαντικάι: “Πούλησε το αλβανάκι που έψελνε κάλαντα και ύμνους”
Χρήστος Σαντικάι: “Πούλησε το αλβανάκι που έψελνε κάλαντα και ύμνους”

Ο Χρήστος Σαντικάι έγινε γνωστός στα 9 του χρόνια όταν όλο το Πανελλήνιο μιλούσε για το μελαχρινό αγόρι με την κρυσταλλένια φωνή που έψελνε κάλαντα και ύμνους. Το γλυκό αγόρι εκείνης της εποχής δε θυμίζει σε τίποτα τον γοητευτικό σήμερα Χρήστο που είναι 25 ετών και εκτός από ερμηνευτής είναι και δημιουργός μερικών αγαπημένων μας κομματιών.

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα “Μπαμ” και τον Κυριάκο Θεοδοσίου θυμάται εκείνη την εποχή αλλά και τον τρόπο που οι συμμαθητές του αντιμετώπιζαν την αναγνωρισημότητά του.

Από την πρώτη φορά που είδαμε τα video clip σου στο Alter, ακολούθησαν πέντε χρόνια που συνεχίσαμε να τα βλέπουμε. Πως ήταν να μεγαλώνεις κι αυτά να προβάλλονται συνέχεια;

Ναι, υπήρξε μια υπερπροβολή και ήταν σίγουρα αμήχανο και μου έκανε κακό μέχρι ένα σημείο. Τα καλά παιδιά του Alter τότε, έκαναν πολύ καλό marketing γιατί πούλησε το αλβανάκι που έψελνε κάλαντα και ύμνους.

Επειδή σε βλέπαμε για πολλά χρόνια με τους ύμνους στο Alter,υπάρχει η αντίληψη ότι έβγαλες πολλά χρήματα.

Καλά, όλοι νομίζουμε πολλά για τους άλλους. Αν και ήταν η εποχή που πλήρωναν, εγώ δεν επωφελήθηκα. Δεν πήρα σχεδόν τίποτα και σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα οικονομικά προβλήματα του Alter που ήδη είχαν αρχίσει.

Στο σχολείο πως σε αντιμετώπιζαν τα παιδιά εκείνη την περίοδο;

Στο Δημοτικό δεν είχα προβλήματα, ήμασταν όλα τα παιδιά αγαπημένα. Στο Γυμνάσιο υπήρξε ένα bullying προς το πρόσωπό μου από κάποια παιδιά που με φώναζαν συνέχει «μικρό τυμπανιστή» για να με πειράξουν. Εγώ όμως, δεν το έβλεπα άσχημα. Μάλιστα τα παιδιά αυτά σήμερα είναι οι καλύτεροί μου φίλοι

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR