counter

Χρήστος Σαντικάι: Απαθανατίζει τη Λάουρα Νάργες με φουσκωμένη κοιλίτσα (Βίντεο)

Χρήστος Σαντικάι: Απαθανατίζει τη Λάουρα Νάργες με φουσκωμένη κοιλίτσα (Βίντεο)
Χρήστος Σαντικάι: Απαθανατίζει τη Λάουρα Νάργες με φουσκωμένη κοιλίτσα (Βίντεο)

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Δείτε επίσης - Λάουρα Νάργες: Ξεκίνησαν οι πρώτες λιγούρες για την εγκυμονούσα - Τι της ετοίμασε η πεθερά της;

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά το μωράκι του, το μεσημέρι του Σαββάτου μοιράστηκε ένα γλυκό στιγμιότυπο στα social media.

Ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες πήγαν για ψώνια και ο τραγουδιστής απαθανάτισε την αγαπημένη του με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Λάουρα Νάργες έκανε repost το συγκεκριμένο βίντεο και έγραψε: «Ο άντρας μου με πήγε για ψώνια γιατί δεν χωράω πουθενά πια».

Χρήστος Σαντικάι - Όσα είπε πριν λίγες ημέρες για την εγκυμοσύνη της Λάουρα Νάργες

«Πραγματικά πιστεύω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και σίγουρα όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Λογικά, ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας και να κάνω τα πάντα. Μαζί το είδαμε ότι είναι έγκυος, υπήρχε μια περίοδος καθυστέρησης. Έχω σκεφτεί όνομα για το παιδί, αλλά δεν θέλω να πω. Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν μου αρέσει να το συζητάω γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο μάτι. Από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα ότι κάνει για μητέρα των παιδιών μου».

Δείτε τη Λάουρα Νάργες με φουσκωμένη κοιλίτσα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR