counter

Χρήστος Παυλάκης: Μιλάει στο FTHIS.GR για τα 1.000.000 views του τραγουδιού του Κλειδαριά

Χρήστος Παυλάκης: Μιλάει στο FTHIS.GR για τα 1.000.000 views του τραγουδιού του Κλειδαριά
Χρήστος Παυλάκης: Μιλάει στο FTHIS.GR για τα 1.000.000 views του τραγουδιού του Κλειδαριά

Ο Χρήστος Παυλάκης έκανε αίσθηση με το τραγούδι του Κλειδαριά που κυκλοφόρησε από τη Heaven Music. Μέσα σε τρεις μήνες ξεπέρασε τα 1.000.000 views στο youtube!

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, μίλησε στο FTHIS.GR για την επιτυχία αυτή και τον έρωτα.

Χρήστο, πως αισθάνεσαι που το νέο σου τραγούδι με τίτλο Κλειδαριά, το οποίο κυκλοφόρησε πριν 3 μήνες, έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο και έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές;

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω! Για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα μου πορεία και στα πράγματα που έχω κάνει εγώ προσωπικά μέσα στον χώρο ένιωσα τόσο έμπρακτα την αγάπη του κόσμου! Έπιασα πολλές φορές τον εαυτό μου να είμαι συγκινημένος από τα μηνύματα που λάμβανα καθημερινά και από τις αντιδράσεις των ανθρώπων που θέλησαν να μου γράψουν ακόμη και σε ποιον θα ήθελαν να το αφιερώσουν! Από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του τραγουδιού φάνηκε ότι αγαπήθηκε και άγγιξε, ίσως επειδή μιλάει για κάτι εντελώς ανθρώπινο, για κάτι το οποίο μάλλον όλοι μας θέλουμε να ζήσουμε ! Δηλαδή, μια αγάπη και έναν έρωτα διχως όρια, δίχως μέτρα και σταθμά!

Το τραγούδι συνοδεύεται και από ένα αρκετά όμορφο βίντεο κλιπ, πες μας λίγα λόγια για αυτό;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο γι' αυτήν την πολύ όμορφη και προσεγμένη δουλειά του! Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και ένας άνθρωπος που χαίρεσαι πραγματικά να δουλεύεις μαζί του! Καθίσαμε μαζί και προσπαθήσαμε να βρούμε ένα concept το οποίο θα αγγίξει και θα κάνει αίσθηση! Πιστεύω πως καταφέραμε να δείξουμε την παντοτινή και την χωρίς όρια έκταση της αγάπης και του έρωτα! Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός μας! Η αγάπη άπαξ και γεννηθεί μεταξύ δυο ανθρώπων δεν σταματάει να υφίσταται, δεν σταματάει να υπάρχει ακόμη και αν τους χωρίσει και ο ίδιος ο θάνατος! Αυτό είναι το νόημα το βίντεο κλιπ μας και αυτό θέλαμε να δείξουμε σε όλους!

Το τραγούδι, μιλά για έναν απόλυτο έρωτα, εσύ ερωτεύεσαι εύκολα;

Ερωτεύομαι αλλά όχι πολύ εύκολα! Το εύκολο νομίζω πάντοτε είναι και το επιφανειακό και εμένα γενικά μ αρέσει να εμβαθύνω στους ανθρώπους και στις ανθρώπινες σχέσεις! Ωστόσο, εάν ερωτευτώ το ζω στο έπακρο και ακολουθώ την καρδιά μου, χωρίς να σκέφτομαι τη λογική του πράγματος! 

Αυτό το διάστημα, είσαι ερωτευμένος;

Είμαι επί μονίμου βάσεως ερωτευμένος με τη μουσική! (Αχαχχα)

Πως είσαι (επαγγελματικά) αυτή την περίοδο και που μπορούμε να σε απολαύσουμε;

Δόξα το θεό διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο για εμένα στα επαγγελματικά μου! Έχω την χαρά να βρίσκομαι φέτος στο Συγγρού live, κάθε Παρασκευή και Σάββατο ,δίπλα σε πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό! 

Τι να περιμένουμε από σένα και πότε;

Ετοιμάζονται ήδη πολύ όμορφα πράγματα, νέα κομμάτια και συνεργασίες! Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω αυτήν τη στιγμή αλλά θέλω να πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται με γοργούς ρυθμούς! Όποιος θέλει να μαθαίνει νέα μου μπορεί να με ακολουθήσει στα προφίλ μου τόσο στο Facebook ,όσο και στο Instagram, όπου ενημερώνω για τα πάντα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR