counter

Χρήστος Νικολόπουλος: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Χρήστος Νικολόπουλος: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του
Χρήστος Νικολόπουλος: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μουσικοσυνθέτες των ημερών μας με σπουδαία και μακρόχρονη πορεία πίσω του και πολλές επιτυχίες. Ωστόσο, ο ίδιος προτιμά να προβάλλεται μόνο ό,τι αφορά τη δουλειά του και αυτός είναι ο λόγος που έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει αναφερθεί στην οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα, στη γυναίκα της ζωής του. Πρόκειται για τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του την οποία, μάλιστα, αποκαλεί "πρωταγωνίστρια" στο σπίτι τους και "ήρωα" στη ζωή του. Όπως τονίζει ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης, η σύζυγός του ήταν εκείνη που αφιερώθηκε στην οικογένεια και τα παιδιά τους και φρόντιζε να υπάρχει μια ισορροπία και μια αρμονία στο σπίτι τους, όλα αυτά τα χρόνια που ο ίδιος, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αναγκαζόταν να λείπει για πολλές ώρες από κοντά τους.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος και η σύζυγός του παρευρέθη στο θέατρο «Ριάλτο» προκειμένου να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα του «Μπαμπά, Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS ήταν εκεί, απαθανατίζοντας το ζευγάρι που είναι ολοφάνερο ότι συνδέεται από ένα ιδιαίτερο δέσιμο κι μια βαθιά αγάπη. 

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με τη σύζυγό του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR