counter

Xρήστος Μενιδιάτης στο FTHIS.GR: Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού, οι προετοιμασίες της βάπτισης και το bullying

Xρήστος Μενιδιάτης στο FTHIS.GR: Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού, οι προετοιμασίες της βάπτισης και το bullying
Xρήστος Μενιδιάτης στο FTHIS.GR: Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού, οι προετοιμασίες της βάπτισης και το bullying

Χρήστος Μενιδιάτης

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Είναι ένας από τους ταλαντούχους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του και τα βήματά του στη δισκογραφία είναι προσεγμένα προδιαγράφοντας την επιτυχία του. Ο Χρήστος Μενιδιάτης ανήκει πλέον στην οικογένεια της Heaven Music και η νέα αυτή συνεργασία αναμένεται να χαρίσει νέες μουσικές επιτυχίες.  Πρόσφατα, η οικογένεια του Χρήστου Μενιδιάτη μεγάλωσε μιας και πριν από λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του. Ο τραγουδιστής μίλησε στο FTHIS.GR τόσο για την επαγγελματική του ζωή όσο και την προσωπική του και οι απαντήσεις του δείχνουν ένα άτομο που εκτός από ταλέντο διαθέτει αυθεντικότητα, ειλικρίνεια, θετική ενέργεια και αισιοδοξία. 

Μιλήστε μας για την συνεργασία σας με την Ηeaven και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσεχώς έρχεται στην κυκλοφορία το καινούριο μας τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι που το έχουμε αγαπήσει όλοι.Τίτλος του «Άραγε πού να ΄σαι» σε στίχους Αγγελικής Μακρινιώτη και μουσική Ιορδάνη Παύλου. Ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα ακολουθήσει προς τα τέλη του φθινοπώρου. Νέα αρχή με πολλές ελπίδες, με πολλή χαρά και καλή διάθεση. Από τις πρώτες συζητήσεις έχω καταλάβει ότι στη Heaven έχω να κάνω με ανθρώπους με τους οποίους μιλάω την ίδια γλώσσα. Ξέρουμε τι θέλουμε, βάζουμε στόχους και τα δυνατά μας να τους πετύχουμε.

Δυσκολευτήκατε καθόλου στην ως τώρα πορεία σας στο τραγούδι; Υπήρξαν στιγμές που μετανιώσατε γι' αυτή σας την επιλογή; Δεν δικαιούμαι να λέω ότι δυσκολεύτηκα. Αντίθετα θεωρώ τον εαυτό μου πάρα πολύ τυχερό γιατί ήδη από τα πρώτα μου βήματα μου δόθηκαν ευκαιρίες. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι έφερα ένα «βαρύ όνομα», ως γιος του Μιχάλη Μενιδιάτη και κάποιες πόρτες άνοιξαν πιο γρήγορα. Ήμουν τυχερός γιατί από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά έπεσαν στα χέρια μου καλά τραγούδια. Πιστεύω στη δύναμη του τραγουδιού και από την στιγμή ο κόσμος έδειξε την αγάπη του προς αυτά. Με συνέπεια και συνέχεια προσπαθώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κόσμου.

Νιώθετε ή έχετε νιώσει αδικημένος στη μέχρι τώρα πορεία σας; Πώς το διαχειρίζεστε αν συμβεί; Αδικημένος δεν νιώθω σε καμία περίπτωση.  Ο χώρος του τραγουδιού, για όσους τον ξέρουν καλά είναι αξιοκρατικός, από την άποψη ότι αυτός που αξίζει πηγαίνει μπροστά, έχει την αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που επιλέγει, που αγαπά, που ακολουθεί.

Αν θα μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, τι θα ήταν αυτό; Να ήμουν πιο συνεπής όσον αφορά τις ανάγκες και τα πρέπει της δουλειάς μου.

Πόσο άλλαξε η ζωή σας με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού σας; Πώς θα το ονομάσετε και πότε θα γίνει η βάπτιση; Ο γιος μας θα πάρει το όνομα Παναγιώτης. Η βάπτιση θα γίνει του χρόνου στις αρχές του καλοκαιριού.  Σίγουρα η καθημερινότητα είναι πιο δύσκολη. Οι έγνοιες είναι περισσότερες αλλά και η χαρά μεγαλύτερη. Προσπαθώ όσο μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις να είμαι στο σπίτι και να απολαμβάνω οικογενειακές στιγμές. Είναι μοναδικές στιγμές στο βιβλίο του ανθρώπου και δεν θα ήθελα να χάσω δευτερόλεπτο από αυτές.

Φλέγον θέμα της επικαιρότητας είναι ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τι θα κάνετε αν το παιδί σας είχε υποστεί bullying; Το θέμα του bullying υπάρχει παντού. Όχι μόνο στο χώρο του σχολείου αλλά και στο χώρο της οικογένειας και στη ζωή μας γενικότερα. Το πιο σημαντικό ρόλο παίζει το πόσο ευαίσθητος είναι ο κάθε άνθρωπος και πόσο αφήνει τους άλλους να κάνουν κακό στον εαυτό του.  Φαντάζομαι ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης που τόσο άδικα έφυγε είχε μέσα του κρυμμένα πράγματα, τα οποία τον έκαναν δυστυχισμένο και μη μπορώντας να αντέξει την πίεση, λύγισε.  Δεν είχε δίπλα του τους κατάλληλους ανθρώπους για να ανοίξει τον εαυτό του και να εκμυστηρευτεί το Γολγοθά που περνούσε. Υπάρχουν κάποια «τέρατα» που εκμεταλλεύονται την αδυναμία κάποιων ανθρώπων και νομίζουν ότι έτσι επιβάλλονται. Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτό που έχω να θυμάμαι είναι ότι από μικρό παιδί,  αυτό που με έμαθε η οικογένειά μου και κυρίως ο πατέρας μου είναι ότι «δεν θα επέτρεπα ποτέ σε κανένα να του δώσω τη χαρά να σκεφτεί ότι μπορεί να μου κάνει κακό». Αν συνέβαινε στο δικό μου παιδί, από όλα αυτά που έχω ακούσει από την οικογένειά σου και αυτό που έχω δει να συμβαίνουν, θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν ικανός να αντιληφθώ γρήγορα το πρόβλημα. Σίγουρα θα τον προστάτευα και θα τον βοηθούσα, μαθαίνοντάς του ότι θα πρέπει πάντα να είμαστε οχυρωμένοι και να παλεύουμε για τον εαυτό μας.

Σε ποιες στιγμές σας λείπει περισσότερο ο πατέρας σας; Πάντα. Κυρίως στην έναρξη κάθε νέας σεζόν γιατί είχα συνηθίσει να τον έχω απέναντί μου.

Τι θα τον ρωτούσατε σήμερα; Αυτό που θυμάμαι από τον πατέρα μου είναι ότι με συμβούλευε συνεχώς. Για όλα. Για θέματα δουλειάς, προσωπικά, ακόμα και οικονομικά θέματα. Βλέπω τις οικονομικές εξελίξεις που έρχονται και το θυμάμαι να μου λέει ότι «κάποτε θα έρθουν και αυτά». Έβλεπε μπροστά. Όταν πρωτοξεκινούσα, τον θυμάμαι να μου λέει ότι μπαίνοντας στον χώρο του τραγουδιού θα απομυθοποιήσω πρόσωπα και καταστάσεις. Με είχε συμβουλέψει να μη χαλάσω τη ψυχή μου για κανέναν και για τίποτα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR