counter

Χρήστος Μάστορας - Χριστίνα Παπαδέλη: Το παρασκήνιο της σχέσης και της γνωριμίας τους

Χρήστος Μάστορας - Χριστίνα Παπαδέλη: Το παρασκήνιο της σχέσης και της γνωριμίας τους
Χρήστος Μάστορας - Χριστίνα Παπαδέλη: Το παρασκήνιο της σχέσης και της γνωριμίας τους

Ζευγάρι με την εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, Χριστίνα Παπαδέλη είναι ο Χρήστος Μάστορας, παρόλο που οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και της Νίκης Κώτσου η πανέμορφη Χριστίνα γνώριζε τον Χρήστο Μάστορα εδώ και χρόνια και όχι μόνο επειδή τον εκτιμούσε και τον θαύμαζε ως καλλιτέχνη, αλλά και γιατί στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Εκείνη ήταν χορεύτρια και εκείνος εμφανιζόταν σε αυτό, όμως δεν είχαν έρθει κοντά. Άλλωστε, εκείνος βρισκόταν ακόμα σε σχέση με την τραγουδίστρια Κόρτνει Πάρκερ. Έτσι οι δρόμοι τους δεν συναντήθηκαν ποτέ.

Πρόσφατα ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλη ξανασυναντήθηκαν και όπως διαβάζουμε, δεν άργησαν να δείξουν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον. Ειδικά ο τραγουδιστής εντυπωσιάστηκε από την εξωτική της ομορφιά, αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα ζωή της.

Η Χριστίνα Παπαδέλη άλλωστε, μπορεί να έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, αλλά έχει ρίζες από το Σουδάν και την Αίγυπτο. Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν τόσο ανέμελα, αφού οι γονείς της χώρισαν όταν η ίδια ήταν πολύ μικρή.  Η ζωή όμως της χαμογέλασε, καθώς η μητέρα της γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν Έλληνα που την μεγάλωσε σαν να ήταν δικό του παιδί. Το επίθετό της μάλιστα το οφείλει σε εκείνον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR