counter

Χρήστος Μάστορας (Mέλιsses) - Κόρτνεϊ Πάρκερ: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Χρήστος Μάστορας (Mέλιsses) - Κόρτνεϊ Πάρκερ: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!
Χρήστος Μάστορας (Mέλιsses) - Κόρτνεϊ Πάρκερ: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Χρήστος Μάστορας  - Κόρτνεϊ Πάρκερ

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος "Mέλιsses" ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Κόρτνεϊ Πάρκερ. Τόσο ο Χρήστος Μάστορας, όσο και η Κόρτνεϊ δεν κρύβονται και δεν σταματούν να εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτα τους.

Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε χέρι χέρι και αγκαλιασμένους στην παραλία της Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη στα MAD WALK παρότι ο καθένας είχε ξεχωριστό κομμάτι στη βραδιά, στα παρασκήνια φρόντιζαν να είναι συνέχεια μαζί και την Παρασκευή αντάλλασαν γλυκά λόγια έρωτα στο twitter.

Ο Χρήστος Μάστορας έγραψε χαρακτηριστικά: "Baby i love you! I want the world to know! You are a goddess!", "Μωρό μου Σαγαπώ! Θέλω ο κόσμος να το μάθει! Είσαι θεά!" και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

Χρήστος Μάστορας  - Κόρτνεϊ Πάρκερ

Η Κόρτνει απάντησε άμεσα: "Thank God for sending me the man of my dreams! You are everything and more to me! My heart is full!", "Σ' ευχαριστώ θεέ μου, που μου έστειλες τον άνδρα των ονείρων μου. Είσαι τα πάντα και ακόμη παραπάνω για μένα. Η καρδιά μου είναι γεμάτη!!!" και συνόδευσε το σχόλιο της με την παρακάτω φωτογραφία.

Χρήστος Μάστορας  - Κόρτνεϊ Πάρκερ

 

Η Κόρτνεϊ Πάρκερ και ο Χρήστος Μάστορας εκτός από ζευγάρι στο video clip του τραγουδιστή είναι ζευγάρι και στη ζωή. Η καλλονή από την Αλαμπάμα που άφησε τη Rihanna για να συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου και τελικά βρήκε στην Ελλάδα τον έρωτα είχε πει στο δελτίο του STAR

«Κάποια στιγμή όταν είμαστε έτοιμοι θα προχωρήσουμε και σε γάμο», είπε η τραγουδίστρια αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Μάλιστα η Κόρτνεϊ τόνισε ότι η γνωριμία της με τον frontman του συγκροτήματος Melisses ήταν κάτι σαν… πεπρωμένο.

«Είναι ωραίος τύπος ο Χρήστος, έχουμε καλή επικοινωνία, που μοιάζει με πεπρωμένο», είπε και έλαμψε το πρόσωπό της.

Μάλιστα το πρώτο βήμα το έκανε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος την πολιόρκησε σθεναρά.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και η επαφή έγινε με ένα e – mail. Μου τραγουδούσε σε όλο το δρόμο για τη δουλειά. Άρχισα να ντρέπομαι και αισθανόμουν πολύ κολακευμένη, εκείνος όμως συνέχισε να με πειράζει και τελικά δέχτηκα να βγούμε ραντεβού», είπε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR