counter

Χρήστος Κυριαζής: Συγκινούν τα λόγια της πρώην συντρόφου του, Βάνας Μπάρμπα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή.

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Χρήστος Κυριαζής: Το βιογραφικό, η ζωή και τα τραγούδια του που έγιναν μεγάλες επιτυχίες

Η πρώην σύντροφος του Χρήστου Κυριαζή, Βάνα Μπάρμπα, μίλησε σοκαρισμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα”.

«Ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε δίπλα του μια κυρία, στυλοβάτη στη ζωή του. Την Σοφία που φρόντιζε τα πάντα και νομίζω αυτή η γυναίκα χρειάζεται στήριξη αυτή τη στιγμή. Αυτή η γυναίκα έχει αναλάβει όλη του τη ζωή και τα θερμά συλλυπητήρια αξίζουν σε αυτή τη γυναίκα. Τη Σοφία. Εμένα είναι ένα κομμάτι της ζωής που έφυγε οριστικά. Ήταν ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μια μεγάλη προσωπικότητα, ένα λαμπρό μυαλό και σπουδαίος άνθρωπος. Η εποχή τους ανθρώπους αυτούς τους βγάζει έξω και κρατάει ανθρώπους πιο υποδεέστερους και πιο δευτέρους. Είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Τον είχα δει. Είχαμε πάει και στην τελευταία του συναυλία στον Πειραιά. Ήταν πάντα εξαιρετικός και ήμουν τυχερή που τον γνώρισα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα είχε δηλώσει για τον Χρήστο Κυριαζή: «Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές».

Μάλιστα, το τραγούδι "Έχω κλάψει" ο Χρήστος Κυριαζής το έγραψε για το χωρισμό του από την ηθοποιό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR