counter

Χρήστος Κούτρας: "Πριν σχολιάσεις ένα θέμα, πρέπει να ενημερώνεσαι… αναφέρομαι στην Άντζυ Σαμίου"

Χρήστος Κούτρας: "Πριν σχολιάσεις ένα θέμα, πρέπει να ενημερώνεσαι… αναφέρομαι στην Άντζυ Σαμίου"
Χρήστος Κούτρας: "Πριν σχολιάσεις ένα θέμα, πρέπει να ενημερώνεσαι… αναφέρομαι στην Άντζυ Σαμίου"

Μέσα από την εκπομπή στον ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στην Άντζυ Σαμίου και τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα παιδιά ΑΜΕΑ που πήγαν να ψηφίσουν με τον προσωπικό τους βοηθό.

«Εγώ ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος και είδα με τα μάτια μου κάποια πράγματα. Είδα μαμάδες να φέρνουν ΑμεΑ και να ψηφίζουν εκείνοι για λογαριασμό τους. Και δεν εννοώ ότι δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να ψηφίσουν. Εννοώ, ότι τους πήραν, τους έφεραν, μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο για να υπάρχουν ακόμη περισσότερα ψηφοδέλτια» ήταν η δήλωση της Άντζυς Σαμίου.

Όσα είπε ο Χρήστος Κούτρας για την Άντζυ Σαμίου

«Αν θες να μάθεις, πρέπει να μαθαίνεις και να ενημερώνεσαι για διάφορα θέματα. Πριν το σχολιάσεις, πρέπει να ενημερώνεσαι. Αναφέρομαι στην κυρία Σαμίου. Η κυρία Σαμίου βγήκε κι έκανε κάποιες δηλώσεις που ήταν εφορευτική επιτροπή, εξαιρετική τραγουδίστρια δεν το συζητώ, έχουμε χορέψει πολύ με τα τραγούδια της. Όταν κάνεις κάποιες δηλώσεις, πρέπει να είσαι ενημερωμένος» είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

Δείτε επίσης - Η Άντζυ Σαμίου για το range rover του Αλέξη Τσίπρα: "Θα έπρεπε να κυκλοφορεί με Yugo; Αυτό σας πείραξε τώρα;"

Στη συνέχεια ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε: «Μας έστειλαν μαμάδες που έχουν παιδιά με αναπηρία μηνύματα. Η κυβέρνηση η προηγούμενη έχει θεσπίσει τον προσωπικό βοηθό. Αυτό μας είπε μία μαμά χθες, ότι φροντίζει το παιδί της, βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο να βγει έξω να πιει έναν καφέ. Προφανώς θα πάει να ψηφίσει κυρία Σαμίου. Μην ψάχνετε άλλα σενάρια και ας μην κάνουμε δηλώσεις και τοποθετήσεις που μπορεί να προσβάλλουν έναν άνθρωπο» πρόσθεσε επίσης ο Χρήστος Κούτρας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR