counter

Χρήστος Φερεντίνος: "Πέρασα κρίση στον γάμο μου" (Video)

Χρήστος Φερεντίνος: "Πέρασα κρίση στον γάμο μου" (Video)
Χρήστος Φερεντίνος: "Πέρασα κρίση στον γάμο μου" (Video)

Χρήστος Φερεντίνος

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Μελέτησέ το" παραχώρησε ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο ηθοποιός λίγο πριν το θεατρικό του ντεμπούτο στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό, μίλησε στον φακό της εκπομπής τόσο για τα επόμενα βήματά του στο θέατρο και την τηλεόραση όσο και την σχέση του με την σύζυγό του ηθοποιό, Σοφία Παυλίδου.

Η κρίση στον γάμο του και τα δημοσιεύματα

Η ρεπόρτερ της εκπομπής δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον παρουσιαστή αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να περνά κρίση στον γάμο του.Ο Χρήστος Φερεντίνος δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής γι’αυτό τα εξής: "Δεν αλήθευαν τα δημοσιεύματα. Ή μάλλον καλύτερα όταν τα ακούς δεν είναι αλήθεια, όταν δεν τα ακούς μπορεί να είναι αλήθεια. Η συνήθεια και η καθημερινότητα τη διαλύει τη σχέση αλλά όταν παρουσιάζονται προβλήματα εκεί πρέπει να υπάρχει εξυπνάδα, αντοχή και διάθεση να εκπλήξεις τον άλλο. Η αγάπη τα υπομένει όλα. Δεν γίνεται να αποφεύγεις τα προβλήματα αλλά σημασία έχει που ήρθαμε εδώ μαζί αγαπημένοι. Είναι σίγουρο ότι περνάς από κρίση. Είναι αφύσικο να είναι όλα ομαλά." 

Ο Χρήστος Φερεντίνος δήλωσε, ακόμα, ότι η σύζυγός του Σοφία Παυλίδου είναι η πρώτη που τον στηρίζει στην συμμετοχή του στην θεατρική παράσταση και του δίνει μάλιστα και υποκριτικές συμβουλές.

Δείτε τί δηλωσε στην κάμερα της εκπομπής στο video που ακολουθεί: 



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR