counter

Χρήστος Φερεντίνος: "Η ευθύτητα του Κωστόπουλου, πολλές φορές κλωτσάει"

Χρήστος Φερεντίνος: "Η ευθύτητα του Κωστόπουλου, πολλές φορές κλωτσάει"
Χρήστος Φερεντίνος: "Η ευθύτητα του Κωστόπουλου, πολλές φορές κλωτσάει"

Χρήστος Φερεντίνος

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στο περιοδικό "People" για τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ο Χρήστος Φερεντίνος δεν δίστασε να σχολιάσει την απόφαση του Πέτρου Κωστόπουλου να περάσει από την βραδινή ζώνη στη πρωινή. Τον προτιμά πρωί ή βράδυ; "Μου άρεσε το βράδυ. Το πρωινό είναι πολύπλοκη και περίεργη ιστορία. Ο τρόπος και η ευθύτητα με την οποία μιλάει ο Κωστόπουλος πολλές φορές “κλωτσάει”, διότι έχει μια ένταση και μια δύναμη που το πρωί είναι υπερβολική. Παρ’ όλα αυτά, βλέπω πως έχει κάνει αισθητή διαφορά από τότε που ξεκίνησε" σχολίασε ο παρουσαστής.

Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει περάσει και ο ίδιος από την πρωινή ζώνη συμπαρουσιάζοντας με την Σίσσυ Χριστίδου την πρωινή εκπομπή του Αντ1. Όπως παραδέχεται ο ίδιος το οι δύο τους ταίριαζαν περισσότερο εκτός αέρα: "Ήμασταν δυο άνθρωποι που ουσιαστικά γνωριστήκαμε στο πρωινό του Αντ1. Για να κάνεις καθημερινή εκπομπή με έναν άνθρωπο, πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα τα χνώτα σας. Εκτός από αυτό, δεν μπορεί να βρίσκονται δύο καπετάνιοι στο ίδιο τιμόνι. Με τη Σίσσυ  ταιριάζαμε περισσότερο εκτός αέρα. Της το είχα πει. Κάποιες φορές, βέβαια, συντονιστήκαμε. Θεωρώ πως η Σίσσυ είναι πολύ έξυπνη και ξηγημένη. Αμέσως καταλάβαμε ότι δεν δέναμε απόλυτα τηλεοπτικά και το συζητήσαμε" εξομολογείται στο περιοδικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR