counter

Χρήστος Δάντης: “Η καραντίνα με βοήθησε να θυμηθώ τον εαυτό μου”

Χρήστος Δάντης: “Η καραντίνα με βοήθησε να θυμηθώ τον εαυτό μου”
Χρήστος Δάντης: “Η καραντίνα με βοήθησε να θυμηθώ τον εαυτό μου”

Στην εφημερίδα Secret και τον Γιάννη Ξυνόπουλο μίλησε ο Χρήστος Δάντης για το πώς βίωσε ο ίδιος την καραντίνα όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι είναι αυτό που φοβάται σε αυτή την μετά – κορονοϊό εποχή.

Ξαναβρήκατε τον εαυτό σας σας μετά την καραντίνα; Ήταν δημιουργικές οι μέρες ή βαρετές;

Για να πω την αλήθεια, η καραντίνα με βοήθησε να ξεκουραστώ, να δουλέψω πολύ, να θυμηθώ τον εαυτό μου, που είχα ξεχάσει. Καταλαβαίνετε πως οι ρυθμοί της δουλειάς αυτής είναι χωρίς ωράριο, δεν έχει ημέρα ξεκούρασης. Είναι κάτι που δε σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κουραστεί. Ετοίμασα όμως εγχειρήματα για το μέλλον. Από τραγούδια μέχρι ασκήσεις φωνητικής, που θα ανεβαίνουν στο εξής στο κανάλι μου στο Youtube ελεύθερα, με σκοπό να μοιραστώ τις γνώσεις μου με νεότερους συναδέλφους τραγουδιστές.

Τι φοβάστε κατά την μετά – κορονοϊό εποχή;

«Αυτό που φοβόμουν έχει ήδη συμβεί. Το επάγγελμά μας μαζί με άλλα της Τέχνης αφέθηκαν τελευταία, αφέθηκαν στην άκρη, χωρίς κανένας να αναρωτηθεί τι θα γίνει ο κόσμος των Τεχνών ή τι θα απογίνει ο κόσμος εάν οι Τέχνες πάψουν να υπάρχουν. Ελ[ιζω να μη συνεχιστεί και δεν παρακαλάω, το απαιτώ. Θεωρώ πολύ επιπόλαιο τον τρόπο που οι υπεύθυνοι χειρίστηκαν την επιστροφή στην καθημερινότητα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR