counter

Χρήστος Βασιλόπουλος: "Ο πατέρας μου μπαινόβγαινε στις φυλακές"

Χρήστος Βασιλόπουλος: "Ο πατέρας μου μπαινόβγαινε στις φυλακές"
Χρήστος Βασιλόπουλος: "Ο πατέρας μου μπαινόβγαινε στις φυλακές"

Βασιλόπουλος

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος σε μια κατάθεση ψυχής στην εφημερίδα "Θέμα" έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τον πατέρα του. Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, μπορεί να μην έχει κρύψει τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει ζήσει, όμως για πρώτη φορά αποκάλυψε λεπτομέρειες για την "άστατη" ζωή του πατέρα του.  

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλώντας για τα άσχημα παιδικά βιώματα που είχε είπε στην εφημερίδα: "Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος του υπόκοσμου που μπαινόβγαινε στις φυλακές. Ουσιαστικά μεγάλωσα με μητέρα και πατριό. Θυμάμαι ότι κάθε φορά που τον συναντούσα ερχόμουν αντιμέτωπος με έναν εφιαλτικό κόσμο".

Η σχέση του Χρήστου Βασιλόπουλου με τον πατέρα του ήταν σχεδόν ανύπαρκτες, καθώς η ζωή του ήταν τελείως διαφορετική από τη δική του. Ο ίδιος εξηγεί: "Ο πατέρας μου ζούσε κάνοντας κλοπές και παρανομίες. Όταν βρισκόταν έξω από τη φυλακή κατοικούσε σε ένα μικρό και άθλιο διαμέρισμα με έξι ακόμη άτομα της οικογένειάς του".

Στη συνέχεια της συνέντευξη του ο ηθοποιός που έχει ανοίξει τα φτερά του για μια καριέρα στο εξωτερικό απαντά και σε όσους τον κατηγόρησαν για το γυμνό στην ταινία "Pleasure or Pain" που συμμετείχε: "Δεν δίνω σημασία σε σχόλια από ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή κινηματογραφική κουλτούρα. Το να είσαι κακεντρεχής και κακοπροαίρετος, δεν είναι δημοσιογραφία" εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR