counter

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Το party γενεθλίων του γιου τους!

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Το party γενεθλίων του γιου τους!
Χρηστίδου - Μαραντίνης: Το party γενεθλίων του γιου τους!

Mε ένα party- έκπληξη γιόρτασαν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης τα γενέθλια του γιου τους! Σήμερα, Σάββατο 13 Αυγούστου ο γιος του ζευγαριού, Φίλιππος έκλεισε τα 8 του χρόνια και οι αφιερώσεις δεν είχαν τέλος από το πρωί της ίδιας ημέρας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της δημοσιεύοντας φωτογραφία που απεικόνιζε την τρυφερή της αγκαλιά με τον γιο της:  «Αυτή η αγκαλιά που ορίζει τον δρόμο μου... Που τα κάνει όλα ευκολα, όλα δυνατά. Αυτή η πρώτη αγκαλιά που μου έκανες 8 χρόνια πριν, την ημερα που με έκανες την πιο τυχερή μαμά του κόσμου... Σ´ευχαριστώ για όσα μου έμαθες. Τόσο υπέροχα αγνός, πως να σε φτάσω... Θα είμαι πάντα εδώ να σου κρατάω το χέρι. Οχι για να σου δειξω, ξερεις ηδη. Μόνο για να κοιτάω ποσο υπεροχα τα καταφερνεις... Αχ να υπηρχε μια άλλη λεξη, πιο μεγαλη, να στο πω... Σαγαπω.❤️ #PrincePhillip».

Το βράδυ του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Happy Birthday μωρό μου». Τα γενέθλια του Φιλίππου έκρυβαν εκπλήξεις μιας και κλέβει τις εντυπώσεις η φλεγόμενη κατασκευή με την ηλικία του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR