counter

Χοντραίνει η κόντρα Αρναούτογλου - Περρή: "Ο Γρηγόρης τα έχει όλα μικρά"

Χοντραίνει η κόντρα Αρναούτογλου - Περρή: "Ο Γρηγόρης τα έχει όλα μικρά"
Χοντραίνει η κόντρα Αρναούτογλου - Περρή: "Ο Γρηγόρης τα έχει όλα μικρά"

Γρηγόρης Αρναούτογλου Βαγγέλης Περρής

Η κόντρα Γρηγόρη Αρναούτογλου - Βαγγέλη Περρή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον για την κατάληξή της.

Όλα ξεκίνησαν από την κριτική του Βαγγέλη Περρή σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ της περασμένης εβδομάδας, προς τον Γρηγόρη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο δημοσιογράφος είπε για τον Γρηγόρη ότι ενώ δεν είναι "παλικαράκι" πια, συνεχίζει να κάνει τον "Όμορφο κόσμο" μια εκπομπή που έκανε επιτυχημένα όταν ήταν μικρός, αλλά πια δεν είναι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για πρώτη φορά απάντησε σε κριτική και μάλιστα φανερά ενοχλημένος, λέγοντας πώς ο Βαγγέλης Περρής φτάνει τα 60 και λέει και κάνει ακόμη τα ίδια πράγματα και πώς όλη αυτή η στάση του, πηγάζει από το γεγονός πως ο Γρηγόρης πήρε την εκπομπή του στο "Σφαίρα" όταν έφυγε ο Βαγγέλης.

Ο Βαγγέλης Περρής επανήλθε στο δελτίο του STAR ντυμένος γέρος και έριξε τα καρφάκια του.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου το πρωί, μέσω της ραδοφωνικής του εκπομπής στο "Δρόμο" ο Βαγγέλης Περρής έριξε την "μπηχτή" του συγκεκαλυμένη με χιούμορ.

"Α! Βλέπω εδώ το μήνυμα ενός ακροατή. Βαγγέλη πες κάτι για τον Αρναούτογλου να γελάσουμε.... Λέει εδώ ο φίλος. Θα πω λοιπόν ότι ο Γρηγόρης τα έχει όλα μικρά". Όταν η Έλενα του είπε Βαγγέλη το χοντραίνεις, ο Βαγγέλης απάντησε: "Μα τα Γρηγόρης μικρογεύματα εννοώ. Που τα έχουν όλα μικρά" και κάπως έτσι έβαλαν τελεία... αλλά μόνο για λίγο.

Ο Βαγγέλης λίγο μετά θύμησε στο κοινό: "Θυμάστε την ωραία εκπομπή που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Mega και έδινε δώρο ένα ταξίδι στο διάστημα και ντυνόταν αστροναύτης; Ε! Βγήκε και μίλησε ο άνθρωπος που είχε κερδίσει το ταξίδι και είπε πώς ακόμη περιμένει να πάει. Το ταξίδι δεν έγινε ποτέ".

Στη συνέχεια του αφιέρωσε το τραγούδι "Όμορφα λόγια για μένα το ξέρω θα ξαναρθούν".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR