counter

"Χείμαρρος" η Σάντρα Βουτσά: Η απάντηση για τη Θεανώ Παπασπύρου και τη σχέση της με τις αδερφές της

Νέες δηλώσεις έκανε το μεσημέρι της Κυριακής η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Η κόρη του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε, στις αδερφές της και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και τη δεύτερη σύζυγο του πατέρας της, Θεανώ Παπασπύρου, με αφορμή τους πίνακες μεγάλης αξίας που είχε στην κατοχή του ο αξέχαστος ηθοποιός.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάντρα Βουτσά έκανε γνωστό πως η Θεανώ Παπασπύρου έχει στην κατοχή της μια σειρά από πίνακες μεγάλης αξίας, τους οποίους είχε συλλέξει ο Κώστας Βουτσάς με σκοπό να τους μοιράσει μια μέρα στις τρεις κόρες του, τη Σάντρα που απέκτησε με την Έρρικα Μπρόγιερ και τις Νικολέτα και Θεοδώρα, καρπούς του γάμου του με τη Θεανώ Παπασπύρου.

«Είχα πει στον άνθρωπο που μου ανακοίνωσε το τελεσίγραφο της Θεανώς, πως δε θα το αφήσω έτσι και θα βγω δημόσια να μιλήσω. Μου είπε “βγες, δεν έχει πρόβλημα”. Και βγήκα. Το τελεσίγραφο της Θεανώς έλεγε “οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”.

Θέλω να απαντήσω στο θέμα της αποποίησης ή όχι, της περιούσιάς του πατέρα μου. Αυτό είναι προσωπικό δεδομένο και παράνομο να το λες δημόσια. Εγώ δε μίλησα για κάποια περιουσία, αλλά για ένα δώρο που ήθελε να κάνει ο πατέρας μου στις τρεις του κόρες. Ο πατέρας μου αγαπούσε την τέχνη και ήταν γνωστός συλλέκτης, τότε που μπορούσε. Αγόρασε αυτούς τους πίνακες για τις τρεις του κόρες. Ως δώρο. Τότε δεν υπήρχε ο Φοίβος.

Εγώ δεν ανέφερα θέματα περιουσίας. Ο πατέρας μου την εμπιστεύτηκε για να φυλάξει τους πίνακες. Ο πατέρας μου είπε κάποια στιγμή στη Θεανώ να τους φυλάξει και κάποια στιγμή θα τους μοιράσει στα κορίτσια του. Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος δε σέβεται την ιστορία ενός ανθρώπου, που αγαπούσε τόσο πολύ.

Εγώ τις αδερφές μου δε θέλω να τις ανακατέψω καθόλου σε αυτή την ιστορία. Είναι οι αδερφές μου και τις αγαπώ πολύ και από την άλλη είναι η μητέρα τους. Είναι λογικό να μη μπορούν να βγουν να μιλήσουν εναντίον της μητέρας τους.

Από εδώ και πέρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό, επειδή η κα. Παπασπύρου άνοιξε μια πόρτα πολύ δύσκολη, λέγοντας προσωπικά μου δεδομένα δημόσια. Σε ένα δικαστήριο μπορούν να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Προς τα εκεί προχωρώ. Έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου.

Θα πάμε νομικά γιατί έχει μια στάση πολύ επιθετική απέναντί μου. Εγώ μίλησα μόνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Δε μπήκα σε άλλες καταστάσεις. Εγώ μιλάω μόνο για αυτό, που ήταν το δώρο του πατέρα μου στις τρεις του κόρες.

Την εποχή που ήταν ο πατέρας μου παντρεμένος με τη Θεανώ, ήμουν σε μια ηλικία που δεν είχα πολλά-πολλά με τους γονείς μου. Δεν ήθελα να βγαίνω με τους γονείς μου έξω, ήθελα να βγαίνω με τους φίλους μου. Εγώ με τον πατέρα μου ξεκίνησα να κάνω πολύ παρέα μετά τα 30, που ο πατέρας μου είχε χωρίσει με τη Θεανώ. Με τη Θεανώ είχαμε πάντα τυπικές σχέσεις.

Διάβασα πως θέλω να καρπωθώ το όνομα του πατέρα μου. Εγώ δεν είμαι τώρα κόρη του Κώστα Βουτσά. Ήμουν πάντα. Δεν έχω πει τίποτα εναντίον του πατέρα μου. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Είναι πολύ σοβαρό να λες πως κάποιος ήταν κάλος άνθρωπος. Είχε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και για αυτό είμαστε τώρα εδώ» είπε, μεταξύ άλλων, η Σάντρα Βουτσά.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR