counter

"Χείμαρρος" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για όλα! Την οικογένεια, τις σπουδές, τις κριτικές, την Ναταλία που "αυτοπυροβολήθηκε", την εκπομπή που λέγεται ότι θα κάνει (Video)

"Χείμαρρος" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για όλα! Την οικογένεια, τις σπουδές, τις κριτικές, την Ναταλία που "αυτοπυροβολήθηκε", την εκπομπή που λέγεται ότι θα κάνει (Video)
"Χείμαρρος" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για όλα! Την οικογένεια, τις σπουδές, τις κριτικές, την Ναταλία που "αυτοπυροβολήθηκε", την εκπομπή που λέγεται ότι θα κάνει (Video)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος, δεν δίνω εξηγήσεις και απαντήσεις σε ότι γράφεται για μένα. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν" δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή "ΟΛΑ Μμπάχαλο" στον Θέμο Αναστασιάδη.

"Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα που νιώθω για όσα γράφουν κάποιοι χωρίς να με ξέρουν. Μου προκαλούν στεναχώρια και πίκρα να λένε τόσο άσχημα λόγια, ενώ δεν με γνωρίζουν, δεν έχουμε πει ένα γεια. Έχω πάψει να τα διαβάζω γιατί είμαι… ευέξαπτη! Προτιμώ να είμαι ήρεμη και ισορροπημένη.  Έχω κοντά μου την οικογένεια μου και κάποιους άλλους ανθρώπους που νοιάζονται για μένα πολύ".

Η παρουσιάστρια που κατάγεται από τη Ρόδο, αναφέρθηκε στην οικογένεια της εκτενέστερα λέγοντας πως έχει μια αδελφή 14 χρονών και πως οι γονείς της είναι άνθρωποι της επαρχίας, ανησυχούν που βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά της έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη. "Δεν μου έχουν ζητήσει  ποτέ να επιστρέψω πίσω. Έχουν άγνοια κινδύνου! Πρωτοήρθα στην Αθήνα με την μαμά μου για να μου βρει το πρώτο μου σπίτι. Ανησυχούσε τότε πως θα μάθω τους δρόμους, δεν είχα καν δίπλωμα οδήγησης.

Τώρα βλέπουν τη θετική πλευρά. Ακόμα κι όταν διαβάζουν κάτι αρνητικό για μένα δεν με παίρνουν ποτέ τηλέφωνο ίσως για να μη με αγχώσουν. Το χειρίστηκαν πολύ καλά. Γιατί στην επαρχία ξέρετε τι γίνεται. Αλλά τα αντιμετωπίζουν καλά.  Χθες με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου και με ρώτησε αν θα ήθελα ότι δημοσιεύματα βρίσκουν να μου τα κάνουν πλαστικοποίηση".

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Η Ρούλα Κορομηλά που είναι επίσης από τη Ρόδο, από ένα  χωριό την Κρεμαστή, όπως μου είχε πει, ήταν από τα πρώτα άτομα που ήρθα σε επαφή όταν ξεκίνησα στην εκπομπή. Ήταν άλλωστε υπεύθυνη του ‘Μες την καλή χαρά». Με αγκάλιασε, με βοήθησε και μου είπε πολλά πράγματα. Κυρίως ότι δεν μετράει η εξωτερική ομορφιά, πως πρέπει να έχω αμεσότητα με τον κόσμο και να μη φοβηθώ να τσαλακωθώ".

"Συνεχίζω να κάνω ότι και πριν μπω στην τηλεόραση: διαβάζω για να πάρω το proficiency στην αγγλική γλώσσα, θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στη Φιλοσοφική και παράλληλα κάνω μαθήματα δημοσιογραφίας".

"Ξεκίνησα την καριέρα μου πριν από μερικά χρόνια και έπαιζα σε διαφημίσεις. Μάλιστα, με είχατε καλέσει και τότε στην εκπομπή σας. Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στο «ΟΛΑ». Ήταν τιμή μου να είμαι δύο χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Τη γνωρίζω, τη συμπαθώ και την θαυμάζω πάρα πολύ. Με συμβούλεψε να κρατώ τη σιωπή μου, να είμαι ήρεμη να μην αντιδρώ γιατί πάντα η αλήθεια βγαίνει στο τέλος".

Τρία πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την παρουσιάστρια, όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν πως έχει θέμα με την ώρα και την τάξη και πως είναι ιδιαίτερα συνεπής. Και πως ο αυθορμητισμός της ανήκει στα πλεονεκτήματα αλλά και στα μειονεκτήματα του χαρακτήρα της.

Απαντώντας στη ερώτηση του Βαγγέλη Περρή, για το τι είχε συμβεί στην εκπομπή "Μες την καλή χαρά" όταν σηκώθηκε να παρουσιάσει τη στήλη της και η Ναταλία έκανε δήθεν πως… αυτοπυροβολήθηκε, δήλωσε: "Περιμένετε να σας πω κάτι άλλο, από αυτά που έχετε ακούσει; Μου είπαν στο ακουστικό να πάω στη μόδα, σηκώθηκα να πάω και η Ναταλία ξεκίνησε να το προλογίζει το θέμα. Ήταν τόσο κακό όσο μιλούσε εγώ να προχωράω; Θα ήταν χαζό να ξανακάτσω. Δεν πήρα πρωτοβουλία και αναίρεσα την παρουσιάστρια, τον σκηνοθέτη ή την αρχισυντάκτρια. Όσο για την κίνηση της Ναταλίας, είναι το στυλ της να κάνει κινήσεις. Δεν την παρεξηγεί κανείς, γιατί είναι το στυλ της. Αν το έκανα όμως εγώ αυτό… ακόμα θα έλεγαν".

Όταν η κουβέντα έφτασε στα πρόσφατα δημοσιεύματα που την θέλουν να παρουσιάζει δική της εκπομπή δήλωσε: "Δεν υπάρχει καμία πρόθεση ούτε από το σταθμό, για κάτι τέτοιο. Πρόκειται για κακόβουλα δημοσιεύματα. Είναι τρελό, τουλάχιστον για τη στιγμή που μιλάμε. Δεν νιώθω ούτε έτοιμη και ειλικρινά δεν έχω επιδιώξει όλα αυτά που γίνονται".

"Με τους ανθρώπους στην εκπομπή, η σχέση μου είναι πολύ καλή. Μέχρι πρόσφατα ήμουν μια άγνωστη και οι σχέσεις μας έπρεπε να "χτιστούν". Με τη Ναταλία, που είναι φτασμένη παρουσιάστρια και με εμπειρία, στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικές η μια με την άλλη. Εγώ ήμουν ντροπαλή απέναντι σε έναν άνθρωπο που είναι εκεί πάνω".

Δείτε το video (α' μέρος)

Δείτε το video (β' μέρος).

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR