counter

Χάρρυ Κλυνν: Τα συγκλονιστικά του λόγια όταν έφυγε από τη ζωή ο γιος του

Χάρρυ Κλυνν: Τα συγκλονιστικά του λόγια όταν έφυγε από τη ζωή ο γιος του
Χάρρυ Κλυνν: Τα συγκλονιστικά του λόγια όταν έφυγε από τη ζωή ο γιος του

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Χάρρυ Κλυνν που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής.

Ο ηθοποιός τον Ιουνίο του 2016 είχε βιώσει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν έχασε τον γιο του, Νίκο Τριανταφυλλίδη, που πέθανε σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Με σπαρακτική φωνή, καταβεβλημένοι από τις δύσκολες στιγμές που περνούσαν τότε, ο Χάρρυ Κλυνν και η πολυαγαπημένη του σύζυγος, Χαρίκλεια, είχαν μιλήσει τον Ιούνιο του 2016 στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα, για τον ξαφνικό χαμό του γιου τους, Νίκου Τριανταφυλλίδη.

«Ότι και να σας πω για τον γιόκα μου είναι λίγο. Είμαι τόσο πικραμένη που δεν μπορώ να προφέρω ούτε το όνομά του. Έφυγε ο άγγελός μας», έλεγε κλαίγοντας η Χαρίκλεια. 

Ενώ ο Χάρρυ Κλύνν είχε συγκλονίσει, λέγοντας: «Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε… Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι… Ξαφνικά.

Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR