counter

Χαριτάτος-Μπαρμπαρίγου: Από 1.000.000 ευρώ, η αποζημίωση έπεσε στις...

Χαριτάτος-Μπαρμπαρίγου: Από 1.000.000 ευρώ, η αποζημίωση έπεσε στις...
Χαριτάτος-Μπαρμπαρίγου: Από 1.000.000 ευρώ, η αποζημίωση έπεσε στις...

Μη θέλοντας να δώσει περισσότερη έκταση στην υπόθεση, ο Σπύρος Χαριτάτος αξίωσε το κατώτατο ποσό των 20.000 ευρώ από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η υπόθεση της αντιδικίας των δύο άλλοτε αγαπημένων συναδέλφων, εκδικάστηκε εχθές στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Όλα ξεκίνησαν όταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε πως οι δύο πρώην συνάδελφοί της (Καραμέρος-Χαριτάτος), της έκαναν καψώνια όταν εργάζονταν στην ίδια εκπομπή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως την περίοδο εκείνη είχε κλονιστεί τόσο πολύ η υγεία της, που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή.

Ο Σπύρος Χαριτάτος κινήθηκε νομικά μιας και θεώρησε πως διασύρεται, ζητώντας αρχικά το ποσό του 1.000.000 ευρώ ως αποζημίωση. Το ποσό αυτό, πλέον, κατέβηκε στις 20.000 με τον δημοσιογράφο να λέει πως αν το κερδίσει θα το διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ποιοι ήταν, όμως, οι μάρτυρες που παρουσίασε εχθές η κάθε πλευρά; Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Freddo”, υπέρ της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου κατέθεσαν ο σύζυγός της, ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Νίκος Κάλης και η συνεργάτιδά της Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ενώ τον Σπύρο Χαριτάτο στήριξαν οι Γιώργος Καραμέρος, Νανά Παλαιτσάκη και Ευανθία Τασσοπούλου, η οποία ήταν αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR