counter

Χάρι και Μέγκαν χάνουν τον τίτλο “Sussex Royals”

Χάρι και Μέγκαν χάνουν τον τίτλο “Sussex Royals”
Χάρι και Μέγκαν χάνουν τον τίτλο “Sussex Royals”

Λίγο καιρό μετά το Megxit και μια σειρά από μακρές συνομιλίες, η βασίλισσα Ελισάβετ απεφάνθη ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δε μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη λέξη «royal».

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ξόδεψαν χιλιάδες λίρες προκειμένου να φτιάξουν ένα website με όνομα Sussex Royal, ώστε να συμπληρώσουν τον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό τους στο Instagram. Έχει γραφτεί επίσης ότι επιδιώκουν να καταχωρίσουν το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, χαρτικά, βιβλία και διδακτικό υλικό.

Όπως αναφέρει όμως η Daily Mail, το ζευγάρι θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγή της ονομασίας του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχει ιδρύσει αλλά και σε όλες τις εμπορικές τους δραστηριότητες στην οποίες υπογράφουν με τον συγκεκριμένο τίτλο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, «οι μικρές λεπτομέρειες» του ζητήματος της ονομασίας του εμπορικού σήματος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξετάζονται ακόμα.

Σημειώνεται ακόμη πως το ζευγάρι που πλέον ζει στον Καναδά, έχει αποδεχθεί ότι στο νέο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τον τίτλο Sussex Royal.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR