counter

Χάρης Σιανίδης: "Δεν αποκλείεται να γίνω μπαμπάς"

Χάρης Σιανίδης: "Δεν αποκλείεται να γίνω μπαμπάς"
Χάρης Σιανίδης: "Δεν αποκλείεται να γίνω μπαμπάς"

Ο Χάρης Σιανίδης δεν αποκλείει το γεγονός να γίνει μπαμπάς

Συνέντευξη στο People και το Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε ο Χάρης Σιανίδης και μίλησε για τη ζωή του. 

«Η ζωή, βέβαια, τα έφερε έτσι, που, εξαιτίας κάποιων ιδιαιτεροτήτων, αλλά και των περίεργων ωραρίων μου, δεν μπορώ να έχω μια σχέση που θα με οδηγήσει στο να σκεφτώ την οικογένεια», λέει.

Το θέμα της οικογένειας και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού είναι κάτι που ο Χάρης Σιανίδης συζήτησε φέτος το καλοκαίρι και με τη μητέρα του, σε μια κρουαζιέρα που έκαναν μαζί στο Καστελλόριζο.

«Ήμασταν μέσα στην καμπίνα και της είπα τους προβληματισμούς μου. Παρότι είναι 68 ετών και μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα μικροαστικό και αποστειρωμένο, μου έδινε και εξακολουθεί να μου δίνει πολύτιμες συμβουλές. Μου είπε πως δεν πρέπει να κάνω καμία βεβιασμένη κίνηση. Παράλληλα μου εξήγησε πως δεν είναι φτιαγμένοι όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν παιδιά. Το παιδί δεν είναι ένα σκυλί. Θέλει θυσίες και προσήλωση. Εγώ, από την άλλη, έχω μια έντονη ζωή με πολλά ταξίδια και άστατα ωράρια. Βέβαια, δεν είναι κάτι που το αποκλείω».

Όντως, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τού αφήνουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Επίσης σχολίασε την πορεία του στον χώρο της μόδας και κυρίως το ξεκίνημα του από όταν ήταν 18 ετών

«Όλη μου η ζωή είχε γίνει βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου. Από τα 18 μου, όταν ξεκίνησα ως στιλίστας, έπρεπε να ξεχωρίσω. Ήμουν ένα παιδί από τη Δραπετσώνα του Πειραιά, χωρίς διάσημους γονείς και φανταχτερές γνωριμίες. Έπρεπε να είμαι διαφορετικός για να αποσπάσω την προσοχή. Η μπουτονιέρα ήταν κομμάτι του μάρκετινγκ. Η εκκεντρικότητα, σε μια χρυσή εποχή της μόδας, με βοήθησε να ξεχωρίσω. Όταν ήμουν 25 ετών, κάποια άτομα θέλησαν να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις γύρω από το όνομά μου, προκειμένου να μειώσουν την επαγγελματική μου υπόσταση. Το σύστημα ήθελε να με πετάξει, διότι έβλεπε πως έπαιρνα κι εγώ μερίδιο από την πίτα» εξηγεί ο Χάρης Σιανίδης.

Διαβάστε επίσης : Χάρης Σιανίδης: Παντρεύεται;

Διαβάστε επίσης : Ο Έλληνας celebrity, ξύπνησε με... αυτό το φόντο!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR