counter

Χάρης Ρώμας: Η άγνωστη επικοινωνία με την Ντίνα Κώνστα με αφορμή το “Καφέ της Χαράς”

 Χάρης Ρώμας: Η άγνωστη επικοινωνία με την Ντίνα Κώνστα με αφορμή το “Καφέ της Χαράς”
Χάρης Ρώμας: Η άγνωστη επικοινωνία με την Ντίνα Κώνστα με αφορμή το “Καφέ της Χαράς”

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Χάρης Ρώμας το Σαββάτου 9/7.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να γίνει δήμαρχος, στη Ντίνα Κώνστα αλλά και στην συγκινητική συνάντηση που είχε με ένα 16χρονο κορίτσι.

Όσα δήλωσε ο Χάρης Ρώμας

«Ο Μαυρογιαλούρος είναι κάτι τελείως διαφορετικό και το έκανα με κέφι. Η Ντίνα Κώνστα μού είχε πει “χρυσό μου, κάνεις πολύ πειστικά τον δήμαρχο, μήπως είναι το απωθημένο σου;”. Τώρα που “έφυγε” το θυμήθηκα. Κάνω την προσπάθεια να εκλεγώ δήμαρχος μόνο από αγάπη για τον δήμο Χαλανδρίου. Στο παιδί Χάρη Ρώμα θα έλεγα να μην προσπαθεί να αρέσει και να μη θέλει να γίνει γιατρός», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια συγκινημένος είπε: «Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με είχε φωνάξει στην “Ελπίδα” να δω ένα κορίτσι. Ήταν μια έφηβη 16 χρονών, πανέμορφη. Ήταν οργισμένη γι’ αυτό που της έφερε η ζωή. Ήταν συγκλονιστικό το ότι μου είπε επιθετικά σχεδόν ότι “ήθελα να σας δω για να σας πω ότι δεν μπορώ να γελάσω, είμαι στεναχωρημένη με αυτό που μου συμβαίνει. Η τύχη ήταν πολύ κακή μαζί μου, αλλά γελάω μόνο όταν βλέπω αυτά που κάνετε στην τηλεόραση. Και σας ευχαριστώ γι’ αυτό”.Έπαθα σοκ γιατί αισθάνεσαι ότι κάτι κάνεις σε αυτόν τον κόσμο, προσφέρεις κάτι τελικά και ότι δεν είναι μόνο για τον εαυτό σου αυτό που γίνεται, αλλά έχει αντίκρισμα σε κάποιον κόσμο που πιάνει αληθινό τόπο».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR