counter

Χάρης Ρώμας: Απαντά για το πρώτο αποτέλεσμα της google στο όνομά του: "Χάρης Ρώμας γκει"

Χάρης Ρώμας: Απαντά για το πρώτο αποτέλεσμα της google στο όνομά του: "Χάρης Ρώμας γκει"
Χάρης Ρώμας: Απαντά για το πρώτο αποτέλεσμα της google στο όνομά του: "Χάρης Ρώμας γκει"

Xάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας απαντά για το πρώτο αποτέλεσμα της google στο όνομά του: "Χάρης Ρώμας γκει"

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε τόσο για την επαγγελματική του ζωή όσο και την προσωπική του ζωή. Ως ένας άνθρωπος ανοιχτός στη συζήτηση και ακομπλεξάριστος δεν δίστασε να αναφερθεί και στην σεξουαλική του ζωή που στο παρελθόν γινόταν επανειλημμένως αντικείμενο σχολιασμού. Ρωτήθηκε από τον Γιάννη Βίτσα, για το ότι ένα από τα πρώτα αποτελέσματα της google είναι Χάρης Ρώμας γκει.

- Δημοσιογράφος: Πατώντας το όνομά σας στη google ένα από τα πρώτα αποτελέσματα είναι το "Χάρης Ρώμας γκει". Μάλιστα υπάρχει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα εναντίον σας σε κάποιο Blog που βασίζεται σε αυτό τον ερωτικό προσανατολισμό. Σας ενόχλησε, σας πίεσε, σκεφτήκατε να κινηθείοτε δικαστικά;

Ο Χάρης Ρώμας δήλωσε χαρακτηριστικά: "Έχω κάνει σύνθετη ζωή. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικές φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υποστηρίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα γιατί δεν θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο πικάντικα, εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας από μένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.

Όσο για το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που τον ήθελε να έχει προσβληθεί από τον ιό του Aids εκείνος δηλώνει: "Είναι ένα θέμα που ανακυκλώνεται. Ξέρω ότι τραβά το ενδιαφέρον. Εγώ το θεωρώ λήξαν και δεν θέλω να το επαναφέρω, όχι γιατί φοβάμαι κάτι, αλλά επειδή θεωρώ ότι είναι εύκολη τροφή για λαϊκισμό. Συμβαίνει σε ανθρώπους που είναι "προβεβλημένοι" και "επώνυμοι" να τους χρεώνουν διάφορα πράγματα. Εγώ αντιμετώπισα το παραπάνω θέμα δικαστικά πρώτα απ' όλα, αλλά και οπλίζοντας τον εαυτό μου με μια περαιτέρω δύναμη. Τελικά μου έκανε καλό και αυτό. Έκανε πιο ισχυρό τον έρωτα που ζω. Δυνάμωσε τη σχέση μου. Δεν έχει νόημα να το αναμασώ προς τέρψιν του σαρκοβόρου κοινού".

Χάρης Ρώμας

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR